Новини про зірок
Подобається

«Ніякої поваги ні до себе, ні до країни»: Розгорівся скандал навколо переможця українського шоу «Танцюють всі», який танцював у балеті Самойлової

11/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ніякої поваги ні до себе, ні до країни»: Розгорівся скандал навколо переможця українського шоу «Танцюють всі», який танцював у балеті Самойлової

Вчора пройшов другий півфінал масштабного європейського волкального конкурсу "Євробачення-2018", передає Корупція.Стар      

Популярна українська співачка Анжеліка Рудницька, яка являестя радником меністра культури України, прокоментувала результати учасників. Зокрема вона звернула увагу на номер представниці Росії Юлії Самойлової. Не дивлячись на те, що хореографічну постановку створювали молоді танцюристи Ільдар Гайнутдинів і Настя Джуркіна, за словами Анжеліки номер вийшов дуже слабким.

Популярне: Євробачення 2018: Дізнайтесь хто пройшов у фінал

"Що цікавого було в самому номері? Нічого. До того ж, бек-вокалісти співали на порядок краще, ніж сама виконавиця. Можливо, такий номер і має право на існування, але тоді співачка, крім жалю, повинна викликати ще й повагу до себе як професіонал. Все-таки "Євробачення" — це конкурс не спеціальних проектів, а музики ", — розповіла Рудницька в інтерв'ю.

Нагадаємо, що Ільнар Гайнутдинів переможець популярного українського шоу "Танцюють всі", за словами радника міністра культури, запрошувати учасників з України для постановки номера для Росії, як мінімум смішно.

"Але і тут Росія підсунула фігу під ніс Україні — в номері Самойлової танцював переможець українського проекту" Танцюють всі ". Ніякої поваги ні до себе, ні до країни", — заявила співачка.