«…і викрадення дитини відверне»: Що відомо про няню дітей принца Вільяма

11/05/2018     Автор: Яна Романська
«…і викрадення дитини відверне»: Що відомо про няню дітей принца Вільяма

23 квітня королівське подружжя Кейт Міддлтон та принц Вільям втретє стали батьками. Усіх своїх дітей вони намагаються виховувати самотужки, але і без послуг няні їм не обійтись, передає Корупція.Стар

У 2014 році вони прийняли важливе рішення і запросили для Джорджа і Шарлоти няню на ім‘я Марію Терезу Турріон Борралло. Тоді Джордж був ще зовсім маленьким — 8 місяців, а Кейт було важко впоратись без сторонньої допомоги зі своїм первістком. Тимпаче, що до того їй допомагала няня Вільяма — Джессі Уебб, яка вирішила піти на пенсію.

Нова няня народилась в Мадриді. ЗМІ повідомляють, що жінці 43 роки, але офіційно ніхто цього не підтверджував.

Марія закінчила спеціальний коледж «Норленд», який у британському місті Бат. Цей навчальний заклад — найпрестижніший серед йому подібних. 

Програмі коледжу можна просто позаздрити, майбутні няні вивчають тут: психологію, педагогіку, екстримальне водіння, дієтологію, єдиноборство, етикет.

Королівська няня вміє кататись на лижах, рибалити та їздити верхи. Своїх підопічних може з легкістю навчити будь-чому з цього списку. 

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Марія Тереза може і свято організувати, і їсти приготувати, і одяг зашити, і викрадення дитини відвернути. Словом, такій жінці не страшно довірити королівських нащадків.