Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 10 травня 2018 року

09/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 10 травня 2018 року

Овен
Сьогоднішній день буде для вас сприятливим в плані роботи. Вашу працю гідно оцінять і можливо навіть винагородять.
Після роботи приділіть час рідним. Вони потребують вашої підтримки.

Телець
Постарайтеся сьогодні закінчити важливі справи і підвести підсумки. А ось починати щось нове, якщо воно є для вас важливим, краще не варто. Приберіть в будинку, полийте квіти, позбудьтеся від непотрібних речей і подбайте про рідних.

Близнюки
Постарайтеся сьогодні ні з ким не конфліктувати, так як це може призвести до дуже негативних наслідків в майбутньому. Краще навпаки зателефонуйте старим друзям і покличте їх на чашечку кави. Ви не тільки поліпшите свої відносини, але і підійміть собі настрій.

Рак
Ваш день сьогодні почнеться з приємною для вас новини або дзвінка. Ви можете отримати давно бажаний подарунок, винагороду або просто приємну дрібничку.

Лев
Левам-бізнесменам в цей день можуть не надто вдало даватися робітники справи, можливі сумнівні пропозиції по бізнесу або зустрічі з ненадійними партнерами. Добре подумайте, перш ніж приймати важливі для роботи рішення.

Діва
Дівам сьогодні будуть вдаватися любовні справи. Сходіть ввечері на прогулянку або в кіно, відвідайте виставку або просто сходіть випити чашечку чаю. Можливо, ваша доля буде зовсім поруч.

Терези
Постарайтеся сьогодні бути спокійним і не приймати навіжених необдуманих рішень. Вечір краще провести в компанії рідних та близьких. Поговоріть з ними про майбутні плани, можливо ви зможете чимось один одному допомогти.

Скорпіон
Слухайте себе і не звертайте уваги на поради з боку. Сьогодні вони будуть вам тільки заважати в прийнятті важливих рішень. Будьте обережні зі здоров'ям, можуть з'явиться проблеми.

Стрілець
Рушайте сьогодні кудись добре тобі і відволіктися від рутинних проблем. Вам це необхідно як ніколи. Влаштуйте пікнік в парку або просто проведіть час з хорошими людьми.

Козеріг
Великих скупчень людей намагайтеся сьогодні уникати. Енергетичні вампіри тільки відберуть від вас життєву енергію. Краще побудьте вдома, приготуйте смачну вечерю або прийміть пінну ванну. Це допоможе відновити сили і налаштуватися на новий лад.

Водолій
Сьогодні ви закінчите давно розпочаті справи з успішним для вас кінцем. Після порадуйте себе чимось приємним, адже ви цього заслужили.

Риби
Сьогодні ви отримаєте довгоочікувану перемогу. Купуйте лотерейний квиток, а раптом пощастить?