Новини про зірок
Подобається

«Ти самий неймовірний …»: Те, що написала колишня дружина Потапу, підірвало Мережу

08/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ти самий неймовірний …»: Те, що написала колишня дружина Потапу, підірвало Мережу

Співвласниця продюсерського центру «MOZGI-Entertainment» вирішила привітати свого колишнього чоловіка з Днем Народження, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ірина Горова опублікувала кілька знімків молодого репера і написала зворушливе привітання з цим важливим святом. Сьогодні Потапу виповнилося вже 37 років. Не дивлячись на те, що чоловік і жінка вже два роки в розлученні, привітання вийшло дуже ніжним і красивим. Дівчина не тільки поділилася домашніми прізвиськами Потапа, а й розповіла, що вважає його одним з найбільш талановитіших людей.

Популярне: Через нерозділене кохання схуд на 70 кілограм…: Вся правда про те, як кардинально змінилося життя наймолодшого переможця "Х-Фактора" Олександра Порядинського

"Льошка, По, Потап, Льолік. З днем ​​народження! Ти самий неймовірний, талановитий, веселий і з біса привабливий хлопець! Бажаю тобі найбільших майданчиків, найгарячіших хітів, найвідданіших друзів і найщиріших обіймів! PS: мої найулюбленіші фотки. Льошка дуже пишаюся тобою і всім чого ти домігся! Мені здається все, про що ти мріяв, збулося. Нехай так буде завжди "

Шанувальники артиста, які не раз стверджували про те, що пара Ірини та Олексія була найкращою, і вмовляли його повернутися до колишньої дружини не змогли залишити без уваги таке привітання і вирішили, що можливо у Ірини залишилися не тільки дружні почуття.

"Сподіваюся вони знову зійдуться разом", "Ірочка, видно ж, що ви його все ще любите", "А чому ви взагалі розлучилися, ви ж така класна пара була".