Новини про зірок
Подобається

«І як це розуміти, а Горбунов?»: Катерина Осадча здивувала шанувальників своїм вчинком

08/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«І як це розуміти, а Горбунов?»: Катерина Осадча здивувала шанувальників своїм вчинком

Популярна українська телеведушая розповіла своїм шанувальникам про те, куди пропала після фіналу "Голосу", передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина розповіла, що вирішила влаштувати собі невеликий відпочинок і відправитися на курорт в теплі краї. Жінка виявилася на одному з елітних курортів Туреччини, де вже встигла досить сильно подзагореть. На знімках Осадча позіруте на тлі місцевого готелю, демонструючи свій новий капелюшок.

Популярне: Через нерозділене кохання схуд на 70 кілограм…: Вся правда про те, як кардинально змінилося життя наймолодшого переможця "Х-Фактора" Олександра Порядинського

Виїхати на відпочинок вона зважилася раптово, отримавши пропозицію від однієї з туристичних компаній, все сталося так швидко, що відправиться в подорож довелося самій, адже у Горбунова опинилися свої плани. Зараз він займається зйомками нових серій свого шоу на 1+1.

Шанувальників здивувало, що така сімейна пара поїхала не разом і на дівчину вже обрушилася велика кількість коментарів:

"Уже б і Юру почекала", "Ну і як це розуміти, а де Горбунов?", "Але наступного разу обов'язково чоловіка з собою беріть, ви красива пара, а так как-будто чогось не вистачає.".