Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 травня

08/05/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 9 травня

Овен 
Зберігайте спокій у будь-яких ситуаціях. Не вступайте в конфлікти, тому що наслідки можуть бути трагічними. Випийти зеленого чаю та заспокойтесь.

Телець
Вранці вас охопить ностальгія, проте до вечора вона розвіється та перетвориться на радість. Цей день принесе вам море нових емоцій та вражень. Доля готує для вас сюрприз.

Близнюки
Вам потрібно поспілкуватись з рідними. Вони потребують вашої уваги. Вечері можливі проблеми з колегами по роботі.

Рак
Ви занадто переймаєтесь проблемами. Насправді, це все буденність.  Задумайтесь над тим, що дійсно варте уваги.

Лев 
Вам потрібно більше зосередитись на роботі. Ви занадто багато часу витрачаєте на непотрібні речі. 

Діва
Можливі труднощі з грошима. Проте, суттєво не переймайтесь цим. Згодом ці проблеми пройдуть. На любовному фронті все буде чудова, але не надягайте рожеві окуляри.

Терези
Зберігайте холодний розум. Сьогодні вам потрібно вирішити дуже багато питань. Намагайтесь не піддаватись власним спокусам, вони можуть завести вас у глухий кут.

Скорпіон
Ваша мрія уже зачекалась на вас. Ви повинні приділити для неї свій час. Це принесе вам не тільки задоволення та користь, але й нові відчуття та знайомства. Згодом ці люди можуть відіграти важливу роль у вашому житті.

Стрілець
Не зациклюйтесь на чомусь одному. Ваші думки переповнені негативом, вам потрібно почати думати в позитивному напрямку. Пам'ятайте, що усі думки матеріалізуються.

Козеріг
Не давайте обіцянок, які не можете виконати. Не розчаровуйте людей, які вам довіряють. Ви можете втратити їхню довіру. На любовному фронті можливі труднощі, проте вони швидко минуть.

Водолій
Сьогодні у вас буде дуже інтенсивний день. Ви встигнете зробити все, що запланували.

Риби
Якщо ви сумніваєтесь в чомусь, варто відкласти  це питання на потім. Зараз ви не в стані тверезо приймати рішення. Зачекайте декілька днів і розв'язок прийде сам.