Новини про зірок
Подобається

«Уже Росії мало?»: Шанувальників обурила розповідь Віри Брежнєвої про досягнення у Південній Кореї

07/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Уже Росії мало?»: Шанувальників обурила розповідь Віри Брежнєвої про досягнення у Південній Кореї

Екс-солістка популярного гурту "ВІА Гра" розповіла своїм шанувальникам про свою популярність в Південній Кореї, передає Корупція.Інфо

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина опублікувала знімок, який викликав ажіотаж у всьому світі. На фотографії дівчина позує в Парижі в неймовірно гарному пишному рожевому платті. Брежнєва на тлі одного з старовинних соборів виглядає дійсно вражаюче.

Популярне: Влад Яма здивував фанатів, вперше показавши обличчя свого сина

Саме цей кадр настільки сподобався поціновувачам фотографії, що його вирішили представити на виставці в Південній Кореї вже через кілька днів. За словами професійних фотографів, Віра ідеально підходить на роль моделі. Її навіть назвали однією з найкрасивіших жінок світу.

Сама ж виконавиця зізналася, що для неї ці зйомки виявилися дуже складними, адже кадр був зроблений рано вранці в висхідних променях сонця. У цей час на вулиці було близько 6 градусів тепла і Віра дуже замерзла.

Деякі коментатори помітили, що жінка надто багато хвалиться своїми досягненнями: "Уже Росії мало?", "Знову намагається собі ціну набити".