Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 травня

07/05/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 8 травня

Овен
Пора нарешті взятися за справи, відкладені в далеку шухляду. Зустрічайтеся з друзями, заводьте нові знайомства. День вам у всьому благоволить.

Телець
Вашим планам судилося здійснитися. Клопоти по дому і на роботі тільки відвернуть вас від важливих справ. Можете сміливо їхати кудись, пошук інформації теж буде даватися вам легко.

Близнюки
Можете в цей день сміливо зайнятися плануванням і навчанням. За короткий час ви зможете дізнатися багато нового, так що не втратьте момент.

Рак
Саме час зайнятися будинком і вирішити ваші сімейні проблеми. Також день добре підходить для покупок. Якщо ви будете купувати речі для тривалого користування — вони довго і якісно вам послужать.

Лев
Намагайтеся поки не брати грошей у борг і не оформляти кредитів. Зачекайте хоча б пару тижнів. А ось нові знайомства виявляться дуже корисними, так що тут вам — зелене світло.

Діва
Зараз саме час для профілактики хвороб і оздоровчих процедур. А ось в чужі конфлікти лізти не треба. Пам'ятайте, що де двоє чубляться завжди винен третій. Воно вам треба?
 
Терези
Зараз у вас є всі шанси поліпшити своє матеріальне становище, треба просто цим питанням впритул зайнятися. Використовуйте гроші раціонально, можете спробувати записувати свої витрати і побачите те, що другий тональний крем за місяць — це дорого.

Скорпіон
Уникайте стресів і не тягніть ковдру на себе. З прийняттям важливих рішень теж варто почекати хоча б кілька днів. Не піддавайтеся емоціям. Якщо розлютилися, можете нажити собі додаткових проблем з людиною, з якою лаятися просто невигідно.

Стрілець
Якщо ви опинитеся між двох вогнів, намагайтеся тримати нейтралітет. Займіться собою, своїм здоров'ям або навіть спортом.

Козеріг
Втілюйте плани в життя. І акуратніше з фінансами і малознайомими людьми.

Водолій
Підійдіть до справ креативно — і успіх не змусить себе довго чекати.

Риби
Цей день може обіцяти вам невдачі. Погане самопочуття, помилки на роботі. Головне, що все це — тимчасово.