Новини про зірок
Подобається

«Чому ні?»: Зіркова матуся Джамала призналась скільки хоче мати дітей

07/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Чому ні?»: Зіркова матуся Джамала призналась скільки хоче мати дітей

Українська співачка і переможниця "Євробачення" Джамала розповіла скільки б її хотілося б мати детей, передає Корупція.Стар

Зараз новоспечена зіркова матуся Джамала вся в турботах, доглядати за малюком співачці допомагають її батьки та батьки її чоловіка.

Нагадаємо, що співачка Джамала в кінці березня народила свого первістка і вже встигла поділилася враженнями від материнства. Молодій мамі не сидиться на місці і вже через два тижні після пологів вона повернулася до роботи. 

За словами артистки вона вдало поєднує роботі і роль матусі. А також нещодавно Джамала знайшла няню для свого хлопчика.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

«Їду залишаю і намагаюся погодувати перед тим, як виходжу. Ось сьогодні я погодувала і вийшла на дві години », — сказала артистка.

Джамала зізналася, що після появи на світ сина, вона захотіла ще одну дитину.

"А хто знає? Чому ні? Я не можу сказати, що це було легко, але, коли народила, у мене думка така: «О! Потрібно вже другого! »Це так круто, це таке відчуття. Я не можу це порівняти ні з чим. Коли тобі просто кладуть дитину на груди », — розповіла співачка в інтерв'ю Каті Осадчій.