Новини про зірок
Подобається

«Без списків і вибору! «: Вагітна Олена Шоптенко показала, як готується до народження свого первістка

07/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Без списків і вибору! «: Вагітна Олена Шоптенко показала, як готується до народження свого первістка

Відомий українськи хореограф і танцівниця Олена Шоптенко розповіла, як готується до народження свого первістка, передає Корупція.Стар

Днями Олена вирішила підготуватися до народження своєї першої дитини і підрахувати у скільки їй це обійдеться. Відповідний пост зірка написала у себе в блозі. і поділилася інформацією зі своїми підпищиками.

"Я, звичайно, хочу відносити себе до категорії творчих людей, але, будемо відверті, прагматизм, прагнення до дисципліни і порядку завжди беруть верх. Значить, я склала всі необхідні списки, порівняла зі списками подруг, склала нові, потім знайшла все, що потрібно, в інтернеті, потім знову переробила списки. Потім все порахувала, зрозуміла, що криза 2008го року ніщо в порівнянні з тими витратами, які чекають нас попереду. знову поміняла списки і знову все порахувала. На другий раз все подобалося мені більше.


Взяла списки і поїхала дивитися на все наживо, а не на картинках. Все виявилося наживо не так, як на картинках. Знову поміняла списки і все перерахувала. Знову поїхала по магазинах на все дивитися. Почала переставати розуміти, що відбувається, і знову почала радитися. Після рад все стало схоже на пошук чорної речі в чорній кімнаті з зав'язаними очима.


Знаєте що? Я звичайно людина прагматична, але мені здається, що до організації побуту новонародженого я точно краще підійду творчо! З'явиться і тоді точно все відразу організовується! Без списків і вибору! "

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Нагадаємо, що Олена Шоптенко була у цікавому стані ще коли брала участь в "Танцях з зірками", де танцівниця посіла друге місце.

Я, конечно, хочу относить себя к категории творческих людей, но, будем откровенны, прагматизм, стремление к дисциплине и порядку всегда берут верх ?. Значит, я составила все необходимые списки, сравнила со списками подруг, составила новые, потом нашла все, что нужно, в интернете, потом снова переделала списки. Потом все посчитала, поняла, что кризис 2008го года ничто по сравнению с теми затратами, которые ждут нас впереди ?. Опять поменяла списки и опять все посчитала. На второй раз все нравилось мне больше. Взяла списки и поехала смотреть на все вживую, а не на картинках. Все оказалось вживую не так, как на картинках. Опять поменяла списки и все пересчитала. Опять поехала по магазинам на все смотреть. Начала переставать понимать, что происходит, и опять начала советоваться. После советов все стало похоже на поиск чёрной вещи в чёрной комнате с завязанными глазами. ??? Знаете что? Я конечно человек прагматичный, но мне кажется, что к организации быта новорождённого я точно лучше подойду творчески! Появится и тогда точно все сразу организуется! ? Без списков и выбора!

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)