Новини про зірок
Подобається

«Я буквально намріяла Сергію…»: Дружина Бабкіна зізналась, чому чоловік погодився стати тренером «Голосу»

06/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я буквально намріяла Сергію…»: Дружина Бабкіна зізналась, чому чоловік погодився стати тренером «Голосу»

Популярна українська актриса Сніжана Бабкіна поділилася з шанувальниками історією про те, як переконувала чоловіка стати членом журі проекту "Голос", передає Корупція.Стар

За словами дружини Сергія, саме вона вирішила, що чоловік просто повинен піти на це вокальне шоу. Але виконавець долгшое час відмовлявся, заявляючи, що до телебачення не має відношення і навряд чи режисери погодяться взяти його на цю роль.

Популярне: Влад Яма здивував фанатів, вперше показавши обличчя свого сина

Я буквально намріяла Сергію участь в «Голосі»! Справа була так: ми сиділи вдома, пили чай, дивилися «Голос» і тоді в прямому ефірі оголосили про те, що Джамала стане тренером проекту. Я, пам'ятаю, повертаю голову, дивлюся на Сергійка і серйозно кажу: «Ти теж повинен сидіти в цьому кріслі». Він тоді розсміявся і категорично сказав «ні».

За словами жінки, вона бачила його в тренерському кріслі і щодня заявляла чоловікові про те, що в цьому році перемога буде його.

"Моє бажання було настільки велике, що через два місяці нам подзвонили і запросили на кастинг. Сергій був в шоці, я просто втратила дар мови, але не розгубилася! Кажу йому:" Давай, ти все зробиш правильно! У тебе все вийде!"

Як виявилося, мрії виявилися реальністю, Сергій не тільки став тренером, а й разом зі своєю підопічною зміг виграти в проекті.