Новини про зірок
Подобається

«Цвіте і пахне»: Нові фото Власової, що перенесла важку операцію, потішили шанувальників

06/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Цвіте і пахне»: Нові фото Власової, що перенесла важку операцію, потішили шанувальників

Звістка про те, що відома українська співачка Євгенія Власова бориться з страшною хворобою ошелешила багатьох її шанувальників. Та зараз, після одужання, Власова почувається добре, передає Корупція.Стар

Про це свідчать нові фотографії зірки. Нагадаємо, Власова перенесла кілька важких oперaцій проте, світлини обнадіяли її шанувальників.

Два свіжих знімки артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, поставивши під ними хештег “хороший день”. Свіжий пост зі світлинами життєрадісної Власової зібрав уже майже 2,5 тисяч лайків і безліч коментарів.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

 

Ось кілька із них: “Рада, що з вами все в порядку – і ви цвіте і пахнете”, “Будьте завжди такою щасливою, нехай посмішка ніколи не зникає з вашого обличчя”, “Ви чудо! Чекаємо нових пісень”, “Женько, яка ж ти милашечка” , “Я б одружився на тобі”, “Яке позитивне фото. Аж настрій піднявся”, “Ці ніжки видно здалеку”.

???#хорошийдень?

Публикация от Evgeniya Vlasova (@eygeniavlasova)