Новини про зірок
Подобається

«Мати в прямому ефірі, таємна дружина і мрії про рекорд Гіннеса»: Що відомо про беззмінного коментатора «Євробачення» Тімура Мірошниченка

06/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мати в прямому ефірі, таємна дружина і мрії про рекорд Гіннеса»: Що відомо про беззмінного коментатора «Євробачення» Тімура Мірошниченка

Скандальний коментатор «Євробачення» і улюбленець українських дівчат. Як склалося життя відомого телеведучого, дізнавалася редакція Корупція.Стар

Тімур Мірошниченко народився в Києві в 1986 році. З самого дитинства хлопець ріс творчим, постійно беручи участь в різних шкільних заходах, вже там пробуючи себе в ролі ведучого. Усі звернули увагу на його вміння підносити себе людям і красивий голос. Крім цього Тімур грав у КВН, але на жаль, велику популярність його команда так і не набула. Школу Мірошниченко закінчив із золотою медаллю.

Популярне: Влад Яма здивував фанатів, вперше показавши обличчя свого сина

Потім в 2002 році він вступає до Національного авіаційного університету на спеціальність психологія. Хлопець розповідав, цю професію він вибрав не випадково, саме розуміння людської психології в подальшому допомогло йому стати успішним телеведучим. Тімур навчився знаходити підхід до людей і дуже швидко імпровізувати в різних ситуаціях. Завдяки цьому, його запрошують проводити великі концерти в Києві.

Саме тоді ведучим зацікавилися співробітники Національної телекомпанії України і запропонували молодому хлопцю роботу. Тімур став ведучим ток-шоу «Студія 5», а потім і коментатором Дитячого Євробачення. Саме тоді про нього дізнається вся Україна і хлопець набуває не малу популярність. Він так полюбився глядачеві, що його вибирають коментатором вже дорослого конкурсу. За свою кар'єру чоловік встиг провести вже більше 16 конкурсів.

Не став винятком і цей рік. Саме він коментуватиме на телеканалі «Перший» «Євробачення-2018» разом з відомими всім українськими зірками.

"На кожному шоу буде інша колега. Це наші представниці України на Євробаченні. Перший півфінал ми будемо працювати з Марією Яремчук, другий — з ALYOSHA. І в фіналі до мене приєднається Джамала", — поділився Тімур.

До речі, саме з дорослим Євробаченням у ведучого стався конфуз. У 2011 році, під час коментування півфіналу техніки неправильно підключили апаратуру, і коли Тімур натискав кнопку, щоб вийти в ефір, він замовкав. Це був початок шоу, і всі глядачі з подивом дивилися мовчазний ефір, а режисери надзвонювали чоловікові з питаннями, чому його не чути. Саме тоді він не витримав і, відпустивши кнопку, нецензурно вилаявся на техніків, які намагалися виправити ситуацію. Саме в цей момент звук включився і фразу «за*бали мене бл*дь обидва», почула вся Україна. Сам Тімур після ефіру зізнався, що речення було набагато більшим, але в студії швидко схаменулися і вимкнули звук. На наступний день, він прокинувся знаменитим.

Цей випадок ще довго пригадували ведучому. Привернув такий казус і натовп фанаток. Але поспішаємо розчарувати, в цьому році, завидний холостяк одружився. Весілля зіграли таємно, Тімур намагався приховувати про те, що у нього з'явилася дівчина до останнього. Обраницею виявилася юрист Інна Рудник.