Новини про зірок
Подобається

Колишня дружина відома актриса: Цікаві подробиці минулого і сьогодення зірки серіалу «Леся+Рома» Дмитра Лалєнкова

06/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Колишня дружина відома актриса: Цікаві подробиці минулого і сьогодення зірки серіалу «Леся+Рома» Дмитра Лалєнкова

Коли солодка парочка "Леся+Рома" на екрані, не сумує ніхто. Ці двоє вже давно заполонили серце глядачів. Вони неодноразово висміювали кумедні випадки сімейних пар і у цих коротких розповідях ми впізнавали себе. Та які вони насправді, у реальному житті, актори "Леся+ Рома"?

Для багатьох заслужений актор Дмитро Лалєнков знайомий, як кучерявий і нерішучий Рома з комедійного серіалу "Леся + Рома". Його дует з Ірмою Вітовською полюбився мільйонам глядачів. Проте, крім Роми, в кар'єрі Дмитра було багато інших яскравих ролей, передає Корупція.Стар

Родом Лалєнков зі Стаханова Луганської області. Навчався в спортивному інтернаті. У дитинстві серйозно займався боксомі мало кому відомо, що Дмитро був навіть чемпіоном України й СРСР. Попри музичні корені Лелєнкова, співаком він не став, а присвятив себе іншій, не менш творчій справі.

Ще бувши солдатом строкової служби Дмитро познайомився з сином відомої актриси Ади Роговцевої — Костянтином. Саме Ада Миколаївна розгледіла в ньому акторський талант і допомогла підготуватися до вступу в театральний інститут. Захоплений професією, Дмитро після закінчення Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенко-Карого, йде працювати в Київський театр російської драми ім. Лесі Українки.

Харизматичний характер і неординарна зовнішність дає змогу Лалєнкову знятися в декількох фільмах і серіалах у Франції та Австрії. Ця практика позитивно вплинула на здібності актора і навчила вирізняти кіношне мистецтво і гру на сцені. Артист побував навіть в Голлівуді, де зіграв в одному фільмі з Джеймсом Белуші.

Знявся в більш ніж 50 фільмах і серіалах. Успішним можна назвати перевтілення Лалєнкова в учителя дитячого будинку в драмі Олександра Кирієнка "Свої діти" (2007) з Альоною Бабенко в головній ролі. Також вдалою і помітною була його роль обманутого чоловіка героїні Любові Толкаліна в драмі "Хроніки зради" (2010).

 

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Свою другу половинку Дмитро Лелєнков також знайшов у театрі. Дружиною актора стала не менш відома актриса Олена Стефанська. Як зізнався сам Дмитро, дружині довелося нелегко, він постійно на роботі, постійно зйомки. Приділити час сім'ї було непросто і згодом їхній шлюб розпався. У екс-подружжя є двоє синів: Микита та Ілля. Зараз колишня дружина Дмитра доволі успішна актриса, кар'єра просувається вгору, жінка навіть зізналася, що має коханого і він ніяким чином не пов'язаний зі світом кіно. А Дмитро Лелєнков продовжує зніматися у серіалах українського і російського виробництва. На жаль, про те, чи є у Дмитра нова пасія — невідомо.