Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 7 травня 2018 року

06/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 7 травня 2018 року

Овен

Думайте, кому і що ви говорите, бо витоку інформації не уникнути. Не варто перекладати свою відповідальність на чужі плечі, за підсумками все одно будете винні ви.

Телець

У вас буде виходити все, за що ви візьметеся. А ось форсувати події не треба. Якщо ви відчуваєте, що не готові прийняти рішення, почекайте кілька днів.

Близнюки

Будьте уважнішими до свого здоров'я. Не вірте всьому, що вам обіцяють. Особливо, якщо це — малознайомі люди.

Рак

Постраюсь не нервувати, навіть якщо вам будуть спеціально ставити палки в колеса. Припиняйте будь-які спроби маніпулювання вами.

Лев

Намагайтеся більше часу приділити собі. А ось з людьми, навіть близькими, не варто в цей день спілкуватися особливо тісно. Потаємні мрії і бажання теж притримайте при собі.

Діва

Не бійтеся змін і експериментів навіть в бізнесі. Уважно стежте за своїм гаманцем і фінансами. Вас можуть обдурити або обікрасти.

Терези

День цей буде дивно спокійним. Але гарний настрій вам доведеться організувати собі самостійно.

Скорпіон

Якщо вам знадобитися допомога колег або старших родичів, не соромтеся попросити про це. Але краще займайтеся тим, що дається вам по-справжньому легко.

Стрілець

Будуйте плани, і нітрохи не сумнівайтеся у своїх силах. Кожен може помилитися, але це не привід опустити руки. Якщо ви закохані — це золотий період для вас і вашої другої половини.

Козеріг

Відкладіть на потім справи, з якими ви не можете впоратися самі. На роботі вас чекає метушня. "Багато галасу даремно" — ось ваш слоган на сьогодні.

Водолій

Займіться своїм здоров'ям і фізичною формою. Побачитися зі старими друзями.

Риби

У вас все вийде. Треба бути тільки трохи впевненіше в собі і своїх силах. Гарний час для великих покупок. А ось з емоційними витратами — притримайте коней.