Новини про зірок
Подобається

«З донькою і мамою …»: Лілія Ребрик розповіла, як її зустріли вдома після пологів

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«З донькою і мамою …»: Лілія Ребрик розповіла, як її зустріли вдома після пологів

Лілія Ребрик, яка днями народила другу дитину, вже повернулася додому, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина поділилася знімками з довгоочікуваної зустрічі з рідними. Виявилося, що підтримати відому телеведучу приїхали її батьки.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Лілія подякувала свою маму, яка в найважчі моменти була поряд з нею. Розповіла Ребрик і про те, що її чоловік Андрій Дикий, встиг до повернення повністю підготувати нову дитячу кімнату. За словами мами кімнату для новонародженої Поліни вона представляла саме так.

Ми вдома! І нас вже четверо! Ми вдячні моїм батькам, друзям і колегам за таку підтримку і за таке свято!

Також Лілія повідомила, що вже дуже скоро повернеться на телеекрани провідною свого шоу "Ранок" і розповість про те, як її старша дочка Діана зустріла свою сестричку.

 

Фотозвіт з виписки з @leleka_clinic . Ми вдома! І нас вже четверо! Ми з @andrii_dykyi ДЯКУЄМО моїм батькам, друзям та колегам за таку підтримку й за таке свято! Дякую «Ранок з Україною» @ranok_ua @kanalukraine , вже скоро буду в ефірі?. Дякуємо пологовому будинку «Лелека» за щасливий день зустрічі з нашою донечкою!? #дикасімейка #справжнєсвято #щасливийдень Обіцяю зробити окремий пост про те, як Діана зустрілася із сестричкою…????

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)