Новини про зірок
Подобається

Їсти і не товстіти: Відома телеведуча Регіна Тодоренко поділилася одним з головних секретів свого життя

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Їсти і не товстіти: Відома телеведуча Регіна Тодоренко поділилася одним з головних секретів свого життя

Популярна українська телеведуча зізналася, що не любить сидіти на будь-яких дієтах, передає Корупція.Стар

Регіна часто заявляла прихильницям про те, що вона їсть все що захоче, але дівчата просто не вірили зірці, заявляючи, що у неї дуже гарна фігура для людини, яка любить поїсти солодкого. Саме тому Тодоренко вирішила поділиться своїм секретом. За словами телеведучої досить просто їсти все, що ви захочете, але тільки з ранку на сніданок.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Мій дідусь з дитинства вчив мене, що як поснідаєш — так весь день і проведеш. Саме за сніданком я не відмовляю собі ні в якій їжі: можу з'їсти і йогурт, салат, торт, цукерки і навіть бургер, головне — встигнути до 12:00, щоб це все не перетворилося в зайві кілограми на боках.

Дівчина додала, що крім цього намагається не вживати каву, яка у великих кількостях дуже погано впливає на людський організм і порадила пити своїм передплатницям чай.

Так як каву я майже не вживаю, вранці люблю випити чашечку ароматного чаю. До речі, ви помічали, що якщо пити чай з улюбленої чашки, то він здається ще смачніше?

Шанувальниці подякували Регіні, але все ж відзначили, що не дивлячись на такий секрет, вона дуже велику кількість часу приділяє спорту, і в першу чергу саме це і вплинуло на фігуру зірки.

 

Мой дедушка с детства учил меня, что как позавтракаешь — так весь день и проведёшь. Именно за завтраком я не отказываю себе ни в какой еде: могу съесть и йогурт, салат, торт, конфеты и даже бургер, главное — успеть до 12:00, чтобы это все не превратилось в лишние килограммы на боках. Так как кофе я почти не употребляю, утром люблю выпить чашечку ароматного чая Аhmad Tea. Кстати, вы замечали, что если пить чай из любимой чашки, то он кажется ещё вкуснее? У меня есть одна такая чашка, которая объездила со мной всю кругосветку, поэтому, когда я пью из неё чай, вспоминаю все свои путешествия! А у вас есть любимая чашка? Как она у вас появилась?) #завтраксовкусом #CupWithLove #teaistheanswer

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)