Зірка тижня
Подобається

«Всі інші — нікчеми»: Настя Каменських відверто розповіла про своє дитинство

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Всі інші — нікчеми»: Настя Каменських відверто розповіла про своє дитинство

Вчора улюблена співачка мільйонів українців відсвяткувала свій 31 день народження, передає Корупція.Стар

Настю Каменських привітали не лише її підписники. Активно у соцмережах співачку вітали її зіркові друзі, зокрема і відома фешн-фотограф Соня Плакидюк.

Цікавим привітанням разив і Потап.

З нагоди свята, Настя вирішила поділитися своїми спогадами. Також Каменських  показала декілька раритетних світлин.

"Скільки себе пам'ятаю, завжди знала, що буду зіркою. Батьки виховували мене такою. Ні, у мене не було уявлення: ти — принцеса, а всі інші — нікчеми. Тато та мама робили все, щоб я виросла сильною, самостійною, по-хорошому амбітною, вчили домагатися свого, не здаватися, не впадати у відчай і завжди йти вперед"

Також зірка розповіла про те, як на неї вплинули батьківські методи виховання:

"Не дивлячись на те, що батьки мене балували та ні в чому мені не відмовляли, мій характер при цьому не зіпсувався: я не стала зарозумілою, примхливою, самозакоханою. Навпаки, отримала стільки безмірної любові, що дарувала її всім оточуючим"

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

"Сім'я у мене музична, і мама завжди хотіла виростити з мене артистку, адже вона свого часу не реалізувалася як сольна співачка та хотіла, щоб я втілила її мрію"- зізнається Настя.