Новини про зірок
Подобається

Влад Яма здивував фанатів, вперше показавши обличчя свого сина

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Влад Яма здивував фанатів, вперше показавши обличчя свого сина

Популярний український хореограф вперше показав, як виглядає його син, передає Корупція.Стар

Дуже довгий час чоловік відмовлявся показувати публіці свою сім'ю. Яма не тільки приховував свого сина, а й дружину. Але останнім часом танцюриста як-ніби підмінили. Він все частіше став публікувати спільні фото зі своєю дружиною, а сьогодні навіть вразив шанувальників знімком свого сина Леона. До цього, хлопчик з'являвся на фотографіях тільки спиною.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Але шанувальники помітили, що дивлячись на знімок, створюється враження, що Леон граючись з телефоном тата сам випадково зробив себе зіркою інтернету. Поки сам Влад це ніяк не прокоментував, але фанати стверджують, що сьогодні хтось точно буде покараний.

До речі нагадаємо, що днями Влад сам підігрів інтерес фанатів до своєї сім'ї, опублікувавши знімок з парку атракціонів зі своєю дружиною і сином, який він підписав "А насправді вчотирьох". Багато шанувальників впевнені, що дружина хореографа чекає ще одного малюка.