«У мене тепер більше можливостей»: Руслана Писанка розповіла як змінилось її життя

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У мене тепер більше можливостей»: Руслана Писанка розповіла як змінилось її життя

Улюблена українська телеведуча та актриса розповіла про те, як підтримує своє тіло в формі після проекту, передає Корупція.Стар

Говорити багато не потрібно — всі й так чудово знають Руслану Писанку. Руся ніколи не приховувала свого розуміння, що має трохи зайвої ваги, однак і надто цим не переймалась. Але їй набридло і минулого року вони зважилась взяти участь у шоу «Зважені та щасливі».

За час проекту зірка змінилась до невпізнаваності.

Про цю «перемогу» говорить так:

«Раніше думка про те, що потрібно підніматися по сходинках, мене дуже лякала. Зараз же я про це навіть не думаю! Ходжу по сходах, як по рівній поверхні. Наше життя складається з дрібниць, і ми його проводимо на ногах. Коли ногам легко, то і все інше робиться з легкістю. У мене з'явилося більше фізичних можливостей. Я можу довго гуляти, ходити, бродити … Зараз навіть якщо ми з чоловіком не йдемо в зал, то просто гуляємо містом»

Після завершення шоу, Писанка продовжує слідкувати за собою. Каже, що  важко, адже навколо безліч спокус, та, вона втрималась.

Запорукою гарної фігури вважає заняття спортом та здорове харчування.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

«Відразу після закінчення проекту дуже тягнуло на солоденьке, тому всі кафе з випічкою ми обходимо стороною. Слава богу, я спокійно до цього ставлюся, а от Ігор обожнює всі ці пиріжки, тістечка. У малих кількостях він може собі це дозволити, але кожен день, як раніше, — звичайно, немає. Всі розуміють, що скидати вагу важко. Але утримувати його — не менше складно! Якщо даєш послаблення, за це потрібно буде розплачуватися» — ділиться артистка.