Новини про зірок
Подобається

«Розбили скло і викрали …»: Популярну українську співачку Марину Тимофійчук обікрали прямо на зйомках

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Розбили скло і викрали …»: Популярну українську співачку Марину Тимофійчук обікрали прямо на зйомках

Популярна українська виконавиця Марина Тімфійчук розповіла про інцидент, який стався з нею на зйомках нового кліпу, передає Корупція.Стар

Днями дівчина представила нову відеороботу на пісню "Татанці", зйомки якої відбувалися в Іспанії в Барселоні. Саме там, невідомі прямо на парковці обікрали знімальну групу, повністю залишивши команду без документів і грошей.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

«В орендованому автомобілі злодії розбили скло і викрали кілька рюкзаків. В одному з них виявилися документи і гроші. Звичайно у нас був шок, у кого-то паніка, тому що гроші грошима, а ось додому-то треба повертатися », — розповіла Марина Тимофійчук.

Марина розповіла, що в підсумку гроші їм перерахували вже з України, але от щоб все встигнути, команді доводилося працювати цілодобово, не відпочиваючи ні хвилини. За словами виконавиці, для неї це поки сама незабутня, і не дивлячись на пригоду, найцікавіша і весела зйомка.

«Команда розділилася, і ми поставили перед собою завдання «встигнути все»: і відзняти запланований матеріал, і повернутися у повному складі додому. Щоб виконати творчі завдання, нам довелося наступні дві доби не спати, хоча попередня ніч теж була без сну — тому що приїхали вночі, а вранці кадри, де сонце сходить. Але вся команда виявилася настільки спраглою до пригод, що зараз згадують ці три доби зйомок, як одне з кращих пригод у їхньому житті», — поділилася Марина.

Співачка додала, що зйомки кліпу було заплановано провести в Іспанії не просто так, це батьківщина Сальвадора Далі, якій як ні хто інший прагнув вийти за рамки. Пісня Марини присвячена цій же ідеї.