Без категорії
Подобається

«Пішли відразу двоє …»: Те, що сталося на «Холостяку» приголомшило всіх шанувальників передачі

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Пішли відразу двоє …»: Те, що сталося на «Холостяку» приголомшило всіх шанувальників передачі

Новий випуск популярного українського шоу "Холостяк" здивував шанувальників кількома драмами і несподіваним рішенням дівчат, передає Корупція.Стар

На цьому тижні на побачення з Рожденом вирушили відразу дві дівчини Яна і Оля, яких хлопець змусив займатися будівництвом — класти плитку. Але ось побачення не склалося, обидві дівчини так і не знайшли спільної мови з холостяком. Ще одним конфузом стало друге побачення з Наташею і Анею, які продемонстрували повну відчуженість і небажання йти на контакт з Анусі.

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

У підсумку на фінальній церемонії, Яна заявила, що більше не може знаходиться на проекті через постійні сварки з дівчатами і вирішила покинути шоу. Але ось справжнім сюприз для глядачів стало те, що ще одна дівчина зважилася покинути передачу. Нею виявилася Анетт. За її словами, вона зробила величезну помилку, прийшовши на 8 сезон.

Телеглядачі вже влаштували справжній скандал, заявляючи про те, що Рожден просто хоче швидше закінчити цей проект, підштовхуючи піти таку кількість учасниць.