Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 травня

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 6 травня

Овен
У цей день ви зустрінетеся з друзями. Варто більше звернути увагу на відносини з близькими, уникати з ними конфліктів.

Телець
Сьогодні вам краще розслабитися, ви занадто багато часу приділяєте роботі. Варто зробити для себе вихідний.

Близнюки
Вам слід зберігати спокій, незважаючи ні на що. Надмірна емоційність буде охоплювати вас протягом дня. Однак, ввечері рідні приємно вас здивують.

Рак
У Раків сьогодні день ностальгії. Однак, не варто зациклюватися на цьому, краще зосередьтеся на нинішніх питаннях. Вранці можливі конфлікти з колегами по роботі.

Лев
Вам не потрібно все сприймати так близько до серця. Якщо буде потрібна допомога ви можете сміливо звернутися до друзів за нею. Якщо вас щось турбує не мовчіть про це.

Діва
У вас досить багато клопоту. Однак, сьогодні забудьте про них. Зустріч з одним, з яким давно планували, буде кращим варіантом. Вечір 6 травня для вас буде особливим, тільки не проспить.

Терези
У будь-якій ситуації зберігайте холодний розум. Сьогодні варто дотримуватися ваших принципів, адже саме вони вбережуть вас від проблем і конфліктів з рідними.

Скорпіон
Перегляньте свої плани на цей день. У сірий список справ слід внести щось для себе. Прогуляйтеся по парку з собакою або навіть котом. Повірте, це принесе вам більше задоволення ніж весь той список звичайних справ.

Стрілець
Поспілкуйтеся з рідними, їм потрібна ваша увага. Увечері вас чекає несподівана зустріч, яка принесе вам море нових емоцій і вражень.

Козеріг
У справах любові вас чекають невеликі зміни. Якщо ваша половинка захоче вступати в конфлікт, намагайтеся цього уникнути, а не підігрівати. Увечері влаштуйте романтичну вечерю, це зробить ваші відносини більш відвертими.

Водолій
В цей день буде багато музики. Піддавайтеся своїм внутрішнім демона, він знає, що вам потрібно. Не приховуйте своїх справжніх емоцій. Ваша щирість приверне нових друзів.

Риби
Не забувайте про саморозвиток. Ваш день заполонили звичайні сірі справи. Кращим рішенням проблем буде приготування смачного обіду. Розділіть його з рідними і близькими.