Новини про зірок
Подобається

«Абсурдний і неправильний»: Учасниця шоу «Холостяк» зробила заяву про Рождена

05/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Абсурдний і неправильний»: Учасниця шоу «Холостяк» зробила заяву про Рождена

Скандальна учасниця шоу "Холостяк", яка прийшла на нього посеред сезону і покинула його в минулому епізоді, висловила свою думку про Рождена, передає Корупція.Стар

У коментарі для журналу "Віва" Анетті назвала Рождена  "абсурдним і неправильним".

"Рожден — абсолютно неправильний і абсурдний. І він про це знає. І йому подобається, як люди на це реагують. Його цікаво аналізувати, тому що у нього нестандартна поведінка"

Але навіть попри це, залишитись до красеня-холостяка байдужою просто неможливо.

"Але у нього дуже сильна енергетика, і коли у нього поганий настрій, ця його енергія руйнівна по відношенню до інших людей. І він це настільки сильно транслює, коли він злий, що навіть людина, яка до нього не наближена і емоційно з ним не пов'язана, це відчує. Він заповнює своїм настроєм всю атмосферу, коли входить у приміщення. Це сильна енергія. Все одно це не викликає якоїсь байдужості. І у цьому його сила, що він може собі це дозволити. Він може бути головним енергетично"

Популярне: "Вони у двох дійшли до фіналу, але…": Як зараз живе і чим займається переможниця шоу "Зважені і щасливі 3" Марина Вдовенко

Нагадаємо, участь Анетті Жернової у 8 сезоні шоу стала несподіванкою не лише для учасниць, а й для телеглядачів, які вже добре знали її як фіналістку одного з попередніх "Холостяків".