Новини про зірок
Подобається

«Потрапив в шоу-біз через гримерку Потапа, зраджував дружині з Дорофеєвою і заявив, що Росія його батьківщина»: Що відомо про талановитого учасника групи «Время и Стекло» Позитива

04/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Потрапив в шоу-біз через гримерку Потапа, зраджував дружині з Дорофеєвою і заявив, що Росія його батьківщина»: Що відомо про талановитого учасника групи «Время и Стекло» Позитива

Його ім'я знає не багато людей, але ось сценічний псевдонім знайомий кожному українцю. Позитив став одним з найпопулярніших виконавців українського шоу-бізнесу. Що відомо про життя хлопця і його творчий шлях, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Олексій Завгородній народився в 1989 році в Києві разом зі своєю сестрою-близнючкою Єлизаветою. Хлопець розповідав, що з 4-рьох років його тягнуло до музики, найбільше йому подобалося слухати рок-н-рол і R & B. Навіть не закінчивши школу, хлопець зі своїм хорошим другом з псевдонімом «Напилок», створює свою власну групу і на одному з концертів Потапа пробивається до нього в гримерку з проханням оцінити творчість. Потап звичайно творіння хлопців забракував, але через деякий час вирішив запропонувати їм співпрацю.

Популярне: Ліля Подкопаєва вразила всіх новим фото. Тільки погляньте як зараз виглядає 39-річна зірка!

Але відразу виступати Олексій не став, спочатку він закінчив театральний факультет Київської дитячої академії мистецтв. Здобувши середню освіту, він вступив до Університету культури і мистецтв. Після цього в 2004 році Потап запрошує Позитива з Напилком в групу «New'Z" Cool », яку він продюсував разом з Д.Ступкою. Саме завдяки Позитиву в групі відбувається справжня революція. Вони випускають перший диск, а потім пісню для фільму«Штольня», яка принесла виконавцям популярність.

У 2010 році Потап знову вирішив проштовхнути Позитива, але в цей раз вже без Напилка. Репер пропонує Олексію створити гурт «Время и Стекло», до складу якого повинна була увійти ще одна дівчина. Партнерку для Позитиву шукали кастингом, щасливицьою виявилася Надя Дорофєєва. Виявилося, що вони були знайомі ще і раніше, саме це і стало вирішальним вибором. Нова група відразу набула величезної популярності у слухачів, протримавшись у топах аж до 2014 року.

За цей час Позитив навіть встигає стати справжнім героєм коханцем в серіалі «Щоденники темного». Герой, якого зіграв Олексій, виявився відчайдушним хлопцем, готовим абсолютно на все, заради своєї дівчини.

У 2016 році вони з Надею знову вриваються на вершини рейтингів з піснею «Навернопотомучто». Завдяки своїм новим треках, «Время и Стекло» протрималися в топах аж до 2018 року, отримавши величезну кількість премій. Сам же Позитив виявився героєм багатьох скандалів. У 2017 році після концерту в Анапі Олексій потрапив в один з них. Прямо під час виступу артист назвав Росію рідною країною. «Низький уклін вам, ви прекрасні, ви — майбутнє покоління нашої країни», сказав Позитив російським шанувальникам. Українська аудиторія таку заява не оцінила, заявивши, що Позитив може залишатися в «його» Росії. Але Позитив вибачився, і конфлікт вирішився. 

Не менше скандалів супроводжували і особисте життя співака. Зараз він одружений. Зі своєю майбутньою дружиною Олексій познайомився ще в школі, офіційно одружившись тільки в 2013 році. Скандал спалахнув після того, як Дорофєєва зізналася про побачення з Позитивом. Навіть незважаючи на те, що Надя розповіла, що вона відразу пояснила Олексію, що вони будуть тільки колегами, багато хто звинувачував співака в зраді, а дружина Аня, почала дуже ревнувати. Після того, як у Дорофеєвої з'явився чоловік, ситуація налагодилася.

Зараз же в особистому житті Олексія все добре, Аня стала найкращою подругою Каменських і відкрила свій бренд одягу. Сам же виконавець продовжує записувати нові пісні. Днями з'явилася інформація про те, що Позитив травмувався під час зйомок нового кліпу, впавши з мотоцикла.

Але занадто переживати не варто, співак уже розповів, що з ним все в порядку, і незабаром шанувальники все-таки зможуть побачити нове творіння гурту.