Новини про зірок
Подобається

Не лише схуднув, але й закохався: Як склалася доля 19-річного фіналіста Олександра Поповича після шоу «Зважені і щасливі»

04/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Не лише схуднув, але й закохався: Як склалася доля 19-річного фіналіста Олександра Поповича після шоу «Зважені і щасливі»

Коли цей молодий юнак вийшов на сцену ніхто  не міг у ньому розгледіти колишного Олександра Поповича. Простий хлопець зі села на Черкащині продемонстрував неабияку силу волі і прагненя змінитись у шоу "Зважені і щасливі". Та не лише кардинальними змінами Олександр підкорив публіку, він закрутив роман з колегою і учасницею Евгенією Старіковою, передає Корупція.Стар

20-річна Євгенія Старікова і 19-річний Олександр Попович — одні з наймолодших учасників реаліті-шоу «Зважені та щасливі». Молоді люди боролися із зайвими кілограмами і виступали за команду «червоних». Як зізналася Женя, Олександр їй сподобався ще з першої зустрічі.

«Ми з Сашею познайомилися ще на медкомісії, коли проходили кастинги на проект. Уже тоді він мені дуже сподобався. А після перших конкурсів, він здався мені таким сильним, цілеспрямованим, справжнім переможцем …"

Олександр став для Жені тою підтримкою, яку вона не бачила у своїх рідних і близьких. Зауважимо, що дівчина прийшла на "Зважені і щасливі", щоб довести всім, що вона інша.

Під час одного з конкурсів Женя і Саша разом відстоювали інтереси команди — учасникам потрібно було пішки піднятися на 27-й поверх і постаратися при цьому випередити суперників. Цей конкурс став для них вирішальним в особистому плані — вони зрозуміли, що небайдужі один одному. Окрім того, Женя дуже боїться висоти і заради перемоги і з підтримкою Олександра вона змогла пройти випробування. Дівчина не сприймала, молодшого на рік від себе Олександра, але дещо все ж змінилося.

Популярне: Розлучились через амбіції і напружений робочий графік": Уся правда про стосунки Осадчої з її першим чоловіком, відомим політиком


Закохані переживали, як поставиться до їх взаємної симпатії тренер проекту Аніта Луценко. У якийсь момент та дійсно була проти цих стосунків. Казала, що Женя не працює в повну силу через Сашу. Але потім Аніта переглянула свою думку. Та й сама пара була впевнена, що любов їм тільки допомагала.

Та фантастичного фіналу у їхній історії не сталось. У 2012 році пара вирішила розійтись. Після "Зважених і щасливих" стосунки на відстані були не під силу цій романтичній парі. Зараз Ження живе в Одесі, якби ви зустріли цю дівчину на вулиці, точно б не впізнали. А Олександр Попович хоч і не став переможцем проекту, все ж довів і собі і своїм, скептично налаштованим батьками, що вміє досягати цілей.