Новини про зірок
Подобається

«Ми поставили на вагу усе»: Алан Бадоєв про розлучення з колишньою дружиною Жанною

04/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ми поставили на вагу усе»: Алан Бадоєв про розлучення з колишньою дружиною Жанною

Ця безумовно яскрава і талановита особистість, справжній артист і творча людина, тому особисте життя Алана Бадоєва завжди цікавило світську хроніку. Тим не менш, протягом дев'яти років кліпмейкер був зразковим сім'янином і люблячим батьком, передає Корупція.Стар 

 

Його дружиною була відома телеведуча Жанна Бадоєва, з якою Алан вів популярне шоу «Орел і решка». Пара виховувала сина Жанни від першого шлюбу Бориса, а згодом у них народилася дочка Лоліта. Але діти не врятували цей союз, в серпні 2012 року подружжя несподівано розлучилося.

Як правило, розлучення — дуже болючий етап у житті подружньої пари. А тим більше, якщо це публічні люди. Зазвичай подробиці приховують, причини вуалюють під класичне формулювання «непримиренні протиріччя», часто гучні розлучення стають приводом вилити на колишню другу половинку відра бруду. Але у випадку з Аланом і Жанною інша справа — ніякого надриву, ніяких взаємних претензій і поділу майна. Все інтелігентно, пристойно, з взаємною повагою. З посмішкою й легким смутком.


Жанна вже давно одружена і живе в Італії зі своїм третім чоловіком. А син Жанни від першого шлюбу, Борис і досі вважає Бадоєва своїм батьком. У них склалися дуже теплі стосунки, Алан завжди виховував Бориса як власного сина.

Популярне: Розлучились через амбіції і напружений робочий графік": Уся правда про стосунки Осадчої з її першим чоловіком, відомим політиком

 

"Це рішення не було імпульсивним. Ми поставили на вагу усе, що важливо для нас обох, і зрозуміли, що потрібно вчинити саме так, не інакше. Ми були разом 12 років! Починаючи зі студентської лави і до певного періоду. Я не знаю, чи є в нашому шоу-бізнесі такі пари, які за стільки років не розгубили поваги один до одного; пари, які не дивлячись ні на що залишаються дуже значущими одне для одного",- розповів Алан.

 

Зі слів кліпмейкера, у їхній парі зникло кохання.

"Все дуже просто: вже півтора року любові більше немає. Вона розчинилася. Це відбувалося поступово".

Зараз ця зворушлива пара українського шоу-бізнесу підтримує дружні й теплі стосунки. Алан Бадоєв займається улюбленою роботою. Кліпмейкер обрав життя самітника, інформації про стосунки після розлучення з Жанною просто намає.

А щодо Жанни, то вона більше не живе в тіні відомого чоловіка, телеведуча зуміла добитися визнання від глядача і стати щасливою.