Новини про зірок
Подобається

«Любові і терпіння вистачило рівно на 3 роки»: Уся правда про шлюб і розставання Олени Шоптенко і Дмитра Дікусара

04/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Любові і терпіння вистачило рівно на 3 роки»: Уся правда про шлюб і розставання Олени Шоптенко і Дмитра Дікусара

Зараз буквально вся країна стежить за тим, як протікає вагітність відомої української танцівниці та хореографа Олени Шоптенко. Ми вже розповідали вам про історію кохання зірки з її теперішнім чоловіком – Олексієм Івановим і про їхнє подружнє життя. 

Але всі ми чудово знаємо, що це не перший чоловік Олени. Сьогодні Корупція.Стар хоче нагадати вам про шлюб Шоптенко з її партнером по танцях – Дмитром Дікусаром. Ми розповімо вам що ж насправді стало причиною розриву цієї пари.

Олена і Дмитро були знайомими ще до першого сезону шоу «Танці з зірками». Однак, ніхто з них і уявити не міг, адже вони дуже різні люди, до того ж спочатку вони практично ненавиділи одне одного.

Але любов – явище непередбачуване. Тож вони і не стямилися як зрозуміли, що нарізно жити не можуть. Так пристрасті з паркету переросли у справжні, а потім й узагалі поєднали долі танцівників. У 2013 пара повінчалася.

Якось Дікусар про їхні стосунки сказав:

"Ми з Оленкою парадоксальний випадок. Кажуть, від любові до ненависті один крок, у нас же вийшло в точності навпаки — і ми зробили не один крок, а багато. Я знав Олену з негативної сторони, знав який у неї непростий характер".

Такою ж неочікуваною була звістка про розлучення цієї пари у 2016 році. Всі вважали їх ідеальною парою, але не вони самі. Любові і терпіння одне до одного вистачило рівно на три роки. За словами Олени, вони обоє намагалися зберегти свою сім’ю, але так і не змогли порозумітися:

"Неможна говорити про якусь одну причину. Просто у нас з Дмитром була своя історія і вона закінчилася, на жаль. Розлучення — це завжди дуже неприємна тема для розмови, не хочеться заглиблюватися у подробиці, не хочеться з'ясовувати. Ми зустрілися, поговорили і обопільно прийняли це рішення. Добре, що ми закінчили ці стосунки по-людськи, по-дорослому".

Популярне: Розлучились через амбіції і напружений робочий графік": Уся правда про стосунки Осадчої з її першим чоловіком, відомим політиком

В інтерв’ю одному з українських видань Дмитро назвав причину розриву цього шлюбу:

«Ми перестали радіти одне одному. Можливо, робота внесла рутину в стосунки. Якщо ви хочете, щоб я сказав, хто перший запропонував розійтися… Напевно, я. Але точно я вже не згадаю, так як все відбувалося досить емоційно. Все було взаємно. Ніхто ні від кого не йшов».

Що ж, здається, правду говорять, що спільна робота може зруйнувати навіть найщиріше та найпалкіше кохання.