Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 травня 2018 року

04/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 5 травня 2018 року

Овен

Доля вже підготувала для вас сюрприз, головне не пропустіть його через свою неуважність. Приділіть більше уваги відносинам з рідними і коханими.

Телець

Будьте уважними на дорозі. Можливі незначні проблеми на роботі, але не турбуйтеся, вони скоро пройдуть!

Близнюки

Сьогодні ваш день! Прийміть ванну, прочитайте книгу, зробіть все, щоб розслабитися. Зателефонуйте другу дитинства і запросіть його на каву.

Рак

Не переживайте через дрібниці, це все приходить. Зосередьтеся на головному питанні, яке давно мучить ваші думки. Сьогодні ви повинні вирішити його, зробити остаточний вибір.

Лев

Ви занадто багато працюєте, візьміть собі вихідний, робота від вас нікуди не втече. Сьогодні вам вдасться приготувати щось досить смачне і незвичайне.

Діва

Сьогодні ви повинні відпочити за весь робочий тиждень. Компанія друзів допоможе вам розслабитися і забуде про ваші переживання.

Терези

Можливі конфлікти на роботі. Намагайтеся уникати необґрунтованих сварок. Бережіть ваші нерви. Краще випийте зеленого чаю і заспокойтеся.

Скорпіон

Ліс і озеро чекають вас. Виберіться з мереж роботи і поїдьте на шашлики. Хорошим варіантом також буде рибалка або відпочинок на березі річки.

Стрілець

Ранок буде не дуже вдалий, але до вечора ваш настрій зміниться на краще. Приділіть увагу саморозвитку, візьміть в руки книгу.

Козеріг

Ви занадто чутливі до світу. Можливо, варто на день абстрагуватися від шуму. Вам потрібен спокій, щоб розібратися в своїх думках.

Водолій

Вас чекає кар'єрний ріст, проте не радійте раніше ніж треба, можливі конфлікти з колегами по роботі. Увечері, можливо, зустрінетеся з давнім другом.

Риби

Візьміться за справу про яку давно мріяли. Час присвятити себі своїм хобі, а не роботі. Пройдіться по місту, ви можете зустріти людину, яка зіграє важливу роль у вашому житті.