Новини про зірок
Подобається

«Довелося теж перервати всі творчі процеси…»: Наталя Могилевська зізналася, куди пропала останнім часом

04/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Довелося теж перервати всі творчі процеси…»: Наталя Могилевська зізналася, куди пропала останнім часом

Популярна українська виконавиця Наталія Могилевська розповіла, що вирішила трохи відпочити, передає Корупція.Стар.

У соціальній мережі Інстаграм, жінка поділилася новим знімком і розповіла, що вся її творча група роз'їхалася на курорти, тому сама співачка не втрималася і теж вирушила за кордон. Фотографію Могилевська зробив в машині на шляху до аеропорту.

Популярне: Ліля Подкопаєва вразила всіх новим фото. Тільки погляньте як зараз виглядає 39-річна зірка!

"Ніхто не захотів працювати у вихідні … зневірилася всіх скликати в студію, все одно розбігаються. Довелося теж перервати всі творчі процеси. Не вірю своєму щастю — сонце і пляжний сезон!".

Про те, куди саме вирішила полетіти Наталя, поки не відомо, але співачка пообіцяла найближчим часом поділиться зі своїми шанувальниками знімками з пляжу.

Правда шанувальників така новина не порадувала, багато хто вже скучає за творчістю виконавиці і зажадали нових пісень.

"Що то і правда Олексіївна затягує з новими піснями, тепер виходить раз на рік новинка …. І як пишуть вище в коментах що Наташа вирішує тільки сама, це неправильно, є ще глядач і шанувальники-це головна частина її творчості", " щось ви про нас зовсім забуваєте зі своїми книгами та ідеями, ми хочемо концертів "," Наталя, поверніться на сцену ".

Нагадаємо, що Могилевська опублікувала свою книгу, в якій розповіла про те, чому вирішила піти з професії танцівниці, як повернулася на сцену і стала щасливою і успішною.