Зіркові скандали
Подобається

«Все зможеш, навіть лягти зі мною в ліжко …»: Пропозиція одруженого Притули своїй колезі обурила всіх

03/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Все зможеш, навіть лягти зі мною в ліжко …»: Пропозиція одруженого Притули своїй колезі обурила всіх

На зйомках чергової популярної передачі "Хто зверху?" знову стався казус, передає Корупція.Стар

Як завжди, в телепроекті брали участь дві команди, одна чоловіча на чолі з Притулою, друга жіноча з Регіною Тодоренко. Цього разу команди отримали досить дивне завдання, режисери вирішили укласти всіх учасників в одне ліжко. До речі чоловічу команду склали Андрій Шабанов, Антон Савлепов, Ігор Кондратюк, а жіночу Регіна Тодоренко, Руслана і Ната Сирина.

Популярне: "Харизматичний і скандальний": Як склалася доля Володимира Троцького після шоу "МастерШеф"

Їх завданням стало — роздягнутися до нижньої білизни, а потім одягнутися в піжами. Багатьох зірок таке завдання обурило. Не витримала навіть ведуча передачі.

«Як, ми будемо всі в одному ліжку? Я так не можу »- зніяковіло запитала капітан жіночої команди «Хто зверху?» Леся Никитюк.

Притула ж не розгубився і заявив, що заради перемоги можна лягти в ліжко з ким завгодно.

«Захочеш виграти шоу — все зможеш, навіть лягти зі мною в ліжко», — посміхаючись, відповів своєю співведучою Сергій Притула.

До речі роздягатися на цьому шоу учасникам пріходістя досить часто. Притула навіть жартує про те, що в наступний раз, його скоріше-всього змусять роздягати жіночу половину учасниць.

«Думаю, в наступному сезоні мені вже повинні дозволити не самому роздягатися, а роздягати команду суперниць. Це буде самий креативний хід проекту », — сміється Сергій Притула.