Зіркові скандали
Подобається

«Продовжують все робити за прикладом своїх вождів …»: Популярна українська співачка жорстко відреагувала на погрози артистки з Росії

03/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Продовжують все робити за прикладом своїх вождів …»: Популярна українська співачка жорстко відреагувала на погрози артистки з Росії

Популярна виконавиця Lama відреагувала на загрози від російської виконавиці Марини Сафонової, передає Корупція.Стар

Конфлікт виник через назву групи — Lama, російська співачка вважає, що вона перша взяла собі таке сценічне ім'я, тому вимагає від Наталі Дзеньків, щоб та змінила назву свого музичного колективу. Наталя неодноразово заявляла, що їй приходять загрози у вигляді з повідомлень з вимогою отказатсья від назви. Конфлікт почався ще кілька років тому.

Популярне: "Харизматичний і скандальний": Як склалася доля Володимира Троцького після шоу "МастерШеф"

Але буквально днями він виник з новою силою. Російська співачка оголосила, що зареєструвала бренд Lama на своє ім'я, причому не тільки в своїй країні, але і в Україні і додала, що буде судитися з Наталею.

Сама ж Дзеньків на конфлікт намагалася не відповідати, відреагувавши тільки сьогодні. Жінка додала, що абсолютно не здивована такій поведінці російської колеги.

"В принципі, нічого дивного в тому немає, що в так званий міжнародний день праці люди, які нічого створювати власноруч крім захоплення інших територій не можуть, продовжують все робити за прикладом своїх вождів. From Russia with hate", — написала українка.

Про те, коли російська виконавиця звернутися до суду, поки не відомо.