Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 травня

03/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 4 травня

Овен
Не несіть робочого напруження у родинне коло. Порадьтеся з коханими, перш ніж планувати відпочинок на природі.

Телець
Гроші вилітатимуть з кишені. Покупки згодом виявляться непотрібними. Суперечки у родинному колі виснажуватимуть. Кохані і батьки погано ітимуть на примирення.

Близнюки
Відмовтеся від грандіозних планів. Присвятіть час родині. Вислухайте своїх дітей. Це допоможе уникнути депресії і зарядитися позитивом.

Рак
Дотримуйтесь техніки безпеки, особливо на роботі. А от в стосунках з рідними можуть виникнути непорозуміяння. Віднесіться до цього простіше, особливо якщо ці люди старші.

Лев
Надмірна ініціативність тільки нашкодить. Спостерігайте та аналізуйте роботу підлеглих. Проводьте переговори, які допоможуть краще пізнати колег і виявити слабку ланку.

Діва
Годі брати усе близько до серця. З найменшого приводу виникатимуть страхи і сумніви. Перестаньте накручувати себе, і неприємності оминатимуть стороною.

Терези
Сьогодні на вас чекає чудовий день! Будьте вірні своїм принципам та не забувайте посміхатись частіше, бо ваша посмішка зачарує незнайомця. 

Скорпіон
Братиметеся за кілька справ одночасно, але ніяку не доведете до кінця. Покластися ні на кого. Дійте за чітким планом. Не допускайте фінансового ризику.

Стрілець
Готуйтеся до приїзду друзів і знайомих. Ваш дім наповниться гостями. Дещо із термінових справ доведеться відкласти до вихідних.

Козеріг
Планувати серйозних проривів та кар'єрних злетів не час. Результат розчарує. Працюйте у режимі, до якого звикли. Мудро ставтеся до змін. Стережіться авантюр. Зберігайте вірність партнерам. Залишайтеся оптимістами. Не вносьте драматизму у сімейне життя.

Водолій
Накриє ностальгія. Здаватиметься, що колись було краще, ніж зараз. Не зрікайтеся мрій. Знадобиться уміння вести переговори.

Риби
Погодьтеся на запрошення друзів провести час разом. У товаристві почуватиметеся щасливими. Добре, якщо з коханими вас поєднуватиме спільна справа. Завдяки цьому не тільки зблизитеся, але й досягнете більше, ніж очікували.