Новини про зірок
Подобається

«Вони сказали, що небезпечна»: Анну Седокову хочуть позбавити батьківських прав, подробиці

02/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вони сказали, що небезпечна»: Анну Седокову хочуть позбавити батьківських прав, подробиці

Популярна українська співачка і екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Седокова може втратити материнські права, передає Корупція.Стар

Зовсім нещодавно стало відомо, що зі співачкою воює  її колишній чоловік Максим Чернявський. Боротьба точиться за спільну доньку Моніку, яка народилася ще у спільному шлюбі з чоловіком. Проте, що коїться співачка поділилася з Woman's Day.

"Зараз мій великий біль — Моніка. Ось уже вісім місяців у мене немає можливості нормально з нею бути поруч. Її батько, людина, якій я довіряла, пішов проти мене війною. Максим вирішив позбавити мене материнських прав, і я абсолютно не розумію, за що. Я жодного разу не забороняла йому бачитися з дочкою, брати її. Він і його бабуся відвезли Моніку в Америку і звернулися до суду. Головним свідком проти мене виступила бабуся, з якою зараз і живе дочка. Сказали, що я небезпечна для дитини, можу відвезти її в Росію і так як між нашою країною та Америкою не заключений пакт про Гаазьку конвенцію, є ризик для Моніки як для громадянки Америки, що я її не віддам", — розповіла Седокова.

Популярне: "Відбив у друга і колеги": Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

За словами зіркової матусі, вона бачиться з дитиною виключно у присутності наглядача і повинна говорити з дочкою виключно англійською мовою.

"А Моніка погано її знає, не розуміє, чому мама так себе веде, чому ми не разом, а я не хочу їй цього пояснювати. У дочки давно забрали телефон. Тільки недавно я отримала можливість дзвонити на номер бабусі Максима, вона дає телефон Моніці, і ми розмовляємо. Дочка каже: "Я так хочу повернутися в минуле!" Я знаю, що вона мене до божевілля любить, у нас неймовірний зв'язок. Ця ситуація його тільки зміцнила. Коли ми розмовляємо, то немов спілкуємося на мові німих", — зазначила співачка.

Анна Сєдокова розповіла, що всі кошти, що зараз заробляє, витрачає на адвокатів і не збирається віддавати дитину колишньому чоловікові.

"Я борюся проти системи, проти сотень тисяч доларів. З вересня роблю все, що в моїх силах. Я буду боротися за Моніку. Але для того, щоб оплачувати адвокатів, я повинна заробляти. Багато. З боку Максима витрачаються сотні тисяч. І я теж повинна платити. У мене рахунки адвокатам по 50-60 тисяч доларів. Година роботи юриста коштує 600 доларів. Тому я працюю, заробляю, співаю веселі пісні та борюся за свою дитину", — додала артистка.

Нагадаємо, що співачка народила середню дочку Моніку влітку 2011 року, будучи в шлюбі з бізнесменом Максимом Чернявським. Дівчинка з'явилося на світ в Америці. У 2013 році подружжя оформило розлучення та Чернявський заявляв про бажання, щоб дитина жила саме з ним.