Зіркові скандали
Подобається

«Щось пішло не так»: На «Голосі країни» розгорівся серйозний міжнародний скандал

02/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Щось пішло не так»: На «Голосі країни» розгорівся серйозний міжнародний скандал

"Голос країни" закінчився ще минулого тижня, але залишив після себе багато провокативних елементів, передає Корупція.Стар

На "Голосі країни" розгорівся серйозний міжнародний скандал, учасниця фіналу Србуї Саргсян з Вірменії виступила на тлі азербайджанського прапора. Дівчина виконала у фіналі українського "Голосу" один з хітів 2017 року rag'n'bone – Human.

Під час виступу на великому екрані демонструвалися внутрішньополітичні кадри з життя різних країн світу. У середині номера можна було побачити фрагменти мітингів на українському "Майдані", пізніше з'являвся вірменський прапор і епізоди "оксамитової революції" у Вірменії.

А після, щось пішло не так: організатори конкурсу "розгорнули" азербайджанський прапор за спиною Србуї. А наприкінці її виступу з'являється хештег #human, також пофарбований у кольори азербайджанського прапора. Дехто з користувачів обурилися таким вчинком організаторів і в коментарях висловили свою думку.

Популярне: "Відбив у друга і колеги": Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

"Чекаємо публічних вибачень перед учасницею Србуї Саргсян. Ви спеціально чи не спеціально підставили її у прямому ефірі під час виступу, а після ефіру, видалили матеріали виступу зі своїх ресурсів (але я зберіг на пам'ять). Чекаю реакції від "головної сцени країни". Чи видалити відео з Youtube каналу – це і була реакція?" – обурився користувач Akim Pogosyan в Facebook.

Організатори пісенного конкурсу принесли вибачення за помилку.