Новини про зірок
Подобається

«Поки лише мріємо»: Ірина Білик показала зворушливе сімейне відео і розповіла про стосунки з чоловіком

02/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Поки лише мріємо»: Ірина Білик показала зворушливе сімейне відео і розповіла про стосунки з чоловіком

Відома українська співачка Ірина Білик нещодавно показала дивовижну фотозйомку з чоловіком і сином, передає Корупція.Стар

А зовсім нещодавно з'явилося відео з дивовижної зйомки. Ірина Білик вперше показала шанувальникам спільні світлини з чоловіком Асланом Ахмадовим і сином Табрізом.

У відео ж шанувальники змогли побачити у якій атмосфері і настрої проходила фотосесія. У ролику Ірина та її коханий Аслан ніжно обіймають одне одного і цілують.

"Для мене Іра — ідеал. Жінка, у якої є абсолютно всі складові: краса, доброта, тактовність, природна мудрість. Вона мені іноді говорить такі речі … Це навіть не порада, а просто делікатне слово, яке наводить на правильну думку", — розповів про дружину Аслан.

Коханий Білик додав, що співачка чудова мама, яка виховує їхнього спільного сина "не як своє чадо, а як людину" і створює всі умови для того, щоб їхній маленький Табріз був щасливим.

 

Популярне: "Відбив у друга і колеги": Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

У свою чергу Ірина зауважила, що вони з Асланом дуже щасливі, але інколи ім не вистачає спільного часу. Співачка хотіла б більше спільних відпусток з коханим.

"Планували цього року поїхати на море, але робота не дозволила. Зараз же такий непростий час, від заробітку не можна відмовлятися. Якщо з'являється робота, ми її не можемо скасувати. У Аслана дуже багато замовлень, знімань. У мене — концертів. Поки лише мріємо про те, що цього літа будемо всі разом відпочивати на морі", — сказала співачка.