Новини про зірок
Подобається

Вчинок батьків переможниці «Голосу» змусив дівчину розплакатися в прямому ефірі

01/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вчинок батьків переможниці «Голосу» змусив дівчину розплакатися в прямому ефірі

Переможниця 8 сезону популярного українського вокального шоу "Голос" розповіла про свої емоції після перемоги, передає Корупція.Інфо

Олена Луценко, разом зі своїм зоряним наставником Сергія Бабкіна розповіли, що перемога для них стала неймовірним потрясінням. Дівчина зізнається, що ще на відборах боялася, що до неї просто ніхто не повернеться, не кажучи вже про фінал. Для неї виявилася дуже важлива підтримка своїх батьків і тренера. Саме вони у важкі моменти змушували Олену повірити в себе.

Популярне: "Мілану забрали в дитячу реанімацію": Як склалася доля найромантичнішої пари "Зважених і щасливих" Марти Карпенко і Андрія Марнауза

"Я настільки довго цього чекала, що зараз не можу описати словами свою радість. Я мріяла, щоб на" сліпих прослуховуваннях "до мене повернувся хоча б один тренер, а зараз я стала переможницею проекту. Я вдячна своєму наставнику за підтримку і віру в мій талант. Всі рідні і наша берегиня роду баба Надя щасливі і кажуть, що пишаються мною ", — поділилася талановита дівчина.

Сергій Бабкін в свою чергу розповів, що в дівчині побачив себе. За його словами, вона співає душею, намагаючись достукатися до кожного слухача.

"Ми з Оленою дуже схожі, адже мені так само подобається співати на сцені всією душею і дарувати людям любов. Алена дуже серйозна і глибока артистка — таких, як вона, трохи на сцені. Для мене це дуже важливо, адже команда Бабкіна — це перш за всього сім'я. Звичайно, ми плануємо далі спілкуватися, я буду допомагати своїй переможниці всім, чим зможу ", — сказав Сергій Бабкін.

Сім'я дівчини підготувала для Олени справжній сюрприз після перемоги. Всі близькі постаралися записати відеопривітання для дівчини, чим зворушили її до сліз.