Новини про зірок
Подобається

Вагітна Олена Шоптенко похвалилася своїм кругленьким животом

30/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Олена Шоптенко похвалилася своїм кругленьким животом

Популярна українська танцівниця вже скоро повинна народити свого первістка, передає Корупція.Стар

Не дивлячись на те, що довгий час хореограф приховувала свою вагітність, зараз в соціальній мережі Інстаграм дівчина ділиться знімками, ділячись з шанувальниками своєї радістю. Не дивлячись на свій досить сильно кругленький животик, дівчина продовжує вести активне життя. Зараз вона отдахает в сонячній Одесі. Сьогодні дівчина поділилася фотографією з готелю і розповіла, що вперше пропустила важливе свято.

Популярне: "Мілану забрали в дитячу реанімацію": Як склалася доля найромантичнішої пари "Зважених і щасливих" Марти Карпенко і Андрія Марнауза

"Ааааааааа! Я як завжди все пропустила! Вчора ж був день танцю, а я все сиджу і думаю з яким це святом мене всі вітають. Ну хоч із запізненням, але! Я правда щиро впевнена, що щастя в русі, а танець — краще з власних фізичних зусиль. Танцюйте і будьте щасливі! будь-коли, а не тільки в день танцю. а я поки щасливо посиджу! ", — написала під знімком хореограф.

Нагадаємо, що чоловік Олексій і сама Олена розповідали, що чекають хлопчика, але імені свого первістка поки не розкривають. Народити дівчина повинна вже в кінці травня або на початку червня.

Зараз же Шоптенко намагається величезна кількість часу приділяти правильному харчуванню і вправам, які сприяють правильним і швидким родам.