Зіркові скандали
Подобається

«Подзвонили і почали погрожувати, щоб ми зникали»: Артистка з РФ влаштувала цькування відомої української співачки

30/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Подзвонили і почали погрожувати, щоб ми зникали»: Артистка з РФ влаштувала цькування відомої української співачки

Російська виконавиця Марина Сафонова почала цькування української співачки Наталії Дзеньків, передає Корупція.Стар

Виявилося, що причиною нападок стала назва гурту української виконавиці "Lama", за словами росіянки, саме вона перша зважилася використовувати псевдонім Лама і права на нього належав їй. За заявами Марини, які оскаженіла жінка публікує на своїй сторінці в фейсбук, кілька днів тому вона навіть отримала патенти на такий бренд.

Популярне: "Мілану забрали в дитячу реанімацію": Як склалася доля найромантичнішої пари "Зважених і щасливих" Марти Карпенко і Андрія Марнауза

У мене велика радість. Справа в тому, що вже багато років брудні ділки шоу-бізнесу в іншій країні (мова йде про Україну — ред.) незаконно користувалися моїм ім'ям, моїми ідеями, концептом задля наживи. І я з цим нічого не могла вдіяти. І навіть те, що саме мені належать всі офіційні патенти на мій музичний бренд "ЛАМА" і на території Росії, і на території України (право першого власника) питання ніяк не вирішувалося. Грошей на суди у мене не було. Єдиний вихід був: не звертати уваги на все це і далі жити власним життям. А клони жили моїм. Така зворотна сторона успіху. І їздять собі, спокійно і безкарно користуються моїм брендом", — написала громадянка РФ в Facebook.

За словами росіянки, українські юристи "Яремчук і партнери" допомогли їй отримати необхідні патенти в Україні і тепер вона збирається звертатися до суду і вимагати величезні гроші з української "Lama" і заборонити їм користуватися таким брендом.

Сама ж українська виконавиця поки ніяк ситуацію не прокоментувала, але ще кілька років тому заявляла про те, що на неї влаштували справжнє полювання.

"Нам подзвонили нібито представники московського проекту "Лама" та почали погрожувати, щоб ми зникали, бо ми вкрали назву чийогось гурту. Справа дійшла до суду, ми виграли і суд, і апеляцію. Зараз ще триває суд у Франківську, де "московська Лама" подала позов особисто на мене. Вони не з’являються на судові засідання. Ми ж не здамось", — сказала Наталя.