Новини про зірок
Подобається

«Підкорив кохану «нахрапом»: Як виглядає чарівна дружина учасника «Дизель-шоу», Олександра Бережка

30/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Підкорив кохану «нахрапом»: Як виглядає чарівна дружина учасника «Дизель-шоу», Олександра Бережка

Олександр Бережок міг стати відмінним учителем історії та права, але вибрав інший професійний шлях. Тепер він радує нас добірним гумором в складі дивовижного  «ДизельШоу». Ця компанія запальних людей привернула увагу глядача ще за часів їхньої участі в КВН, а тепер хлопці мають власне шоу і грандіозні плани, передає Корупція.Стар

Не можна уявити «ДизельШоу» без харизматичного Олександра Бережка. Чимало глядачів впевнені, що він може все, навіть зіграти чарівного алкоголіка. Та лише друзям і близьким відомо, що Олександр вміє й любить готувати, захоплюється картингом, не проти риболовлі й займається верховою їздою. 

Такий активний спосіб життя звичний для зірки, а згодом він стане ще активнішим, адже Олександр і його чарівна дружина Олена в очікуванні другої дитини.

Їхній роман сміливо можна назвати службовим, бо познайомилася пара на роботі. На той момент Олена була більш медійною особистістю, ніж Олександр. Дівчина займалася танцями, працювала моделлю, брала участь в конкурсі «Міс Україна», але наполегливість юного актора підкорила дівчину.

"Саша був дуже наполегливий і прямо заявив: «Я буду брати тебе нахрапом». Це мене підкорило. Напевно, тоді просто необхідно було усвідомлювати, що мою прихильність домагаються. А Саша весь час демонстрував, що заради мене готовий на все".

Популярне: «Мілану забрали в дитячу реанімацію»: Як склалася доля найромантичнішої пари «Зважених і щасливих» Марти Карпенко і Андрія Марнауза

Саша з Оленою разом вже сім років, виховують сина Гліба і будують будинок своєї мрії. Подружжя вважають, що саме особлива енергетика місця допомогла їм стати батьками.

«Коли ми вперше побували на ділянці, де планували будувати будинок, Олена озирнулася навколо і прошепотіла мені на вушко:« Або тут, або ніде! Вона відчула, що тут їй буде добре. І дійсно, наше селище унікальний, знаходиться в енергетично сильному місці. Після того як оселилися тут, Олена незабаром завагітніла. І ось через півтора року ми знову в очікуванні дива. І за дівчинкою пізніше ще сходимо, тільки вже в інший магазин. Ми мріємо про велику родину", — зізнався Олександр Бережок.

Ну що ж, поки молода пара в очікуванні дива, залишається лише побажати закоханим щастя і творчої наснаги. А нові ролі у виконанні Олександра Бережка ви можете побачити на телеканалі ICTV кожної п'ятниці.