Новини про зірок
Подобається

Олена Луценко: Чим пожертвувала і що отримала переможниця «Голосу»

30/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Олена Луценко: Чим пожертвувала і що отримала переможниця «Голосу»

Вчора вся Україна дізналася ім'я переможця 8-го сезону популярного вокального шоу "Голос країни", передає Корупція.Стар

Отримати престижне звання змогла уродженка Білої Церкви Олена Луценко. Дівчині всього 20 років, але не дивлячись на це, вона володіє приголомшливим голосом і вокальними даними. Після перемоги Луценко поділилася тим, що шлях на цей проект для неї виявився дійсно важким. В першу чергу вона подякувала своїх батьків, які за словами дівчини дійсно часто відмовляли собі багато в чому і працювали на кількох роботах, щоб їхня дочка змогла займатися улюбленою справою.

Популярне: "Мілану забрали в дитячу реанімацію": Як склалася доля найромантичнішої пари "Зважених і щасливих" Марти Карпенко і Андрія Марнауза

Сама ж Луценко до останнього не вірила, що потрапить в проект і весь свій вільний час витрачала на підготовку до "Голосу", пожертвувавши своїми друзями і безтурботним життям. Але тепер вона по-справжньому щаслива. Її працю оцінила вся Україна, яка проголосувала за виконавицю.

З кубком голосу країни, вона отримала і тримісячну ротацію на одному з найбільших українських радіостанцій ХитFM, а також двокімнатну квартиру в ЖК «Щасливий».

Крім цього, дівчиною, в професійному плані, зацікавився і її зоряний тренер Сергій Бабкін, який вже заявив, який хотів би працювати зі співачкою і просувати її в подальшому.