Новини про зірок
Подобається

Лілія Ребрик вдруге стала мамою і розповіла як назвали доньку

30/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Лілія Ребрик вдруге стала мамою і розповіла як назвали доньку

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик народила другу дитину. Донечку зіркова пара назвала Поліною, передає Корупція.Стар

Сьогодні, 30 ківтня о 2:24 ранку в одному з приватних пологових будинків Києва телеведуча народила. Дівчинка і матуся почуваються добре, вага маляти – 4100 кг, зріст – 55 см.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик одружена з хореографом Андрієм Диким. У подружжя вже є старша дочка Діана, яка і вибрала ім'я для своэї сестрички.

 "Діанка дуже хотіла сестричку. Саме вона запропонувала ім'я для малятка – Поліна. Нам воно теж дуже сподобалося, так що вирішили: буде Дика Поліна Андріївна", – розповіла Лілія.

 

Популярне: «Мілану забрали в дитячу реанімацію»: Як склалася доля найромантичнішої пари «Зважених і щасливих» Марти Карпенко і Андрія Марнауза

 

Лілія Ребрик і хореограф Андрій Дикий одружилися 2011 року, а познайомилася пара на шоу "Танці з зірками", через рік після одруження вони вперше стали батьками. А от радісною подією про очікування другої дитини, Лілія і Андрій поділилися в листопаді 2017 року.

Як повідомлялося раніше, в квітні Лілія Ребрик пішла в невеликій декрет, але вже в травні телеведуча планує повернутися в прямі ефіри "Ранку з Україною" на каналі "Україна".