Новини про зірок
Подобається

«Я така щаслива, що у мене є…»: Джамала зізналась, чому та хто в її честь назвав сорт квітів

29/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я така щаслива, що у мене є…»: Джамала зізналась, чому та хто в її честь назвав сорт квітів

Популярна виконавиця Джамала розповіла, чому в її честь назвали квітку, передає Корупція.Стар

Ще в кінці минулого року голландська фірма, яка займається вирощуванням особливих сортів, вирішила назвати один з піоноподбних тюльпанів на честь переможниці "Євробачення" і тренера "Голосу". За словами Джамали буквально минулого місяця їй прислали перші цибулини цієї екзотичної рослини. Джамала розповіла, що квіти вже проросли. За словами співачки, тюльпан був обраний не випадково.

Популярне: "Приписували роман з Медведчуком, а з майбутнім чоловіком познайомив Дональд Трамп": Уся правда про Олександру Ніколаєнко

"Вони неймовірні. Я така щаслива, що у мене є особиста квітка і вона виглядає саме так. Напевно, голландці надихалися виступом "1944", тому що він такого поєднання — червоного, жовтого, він дуже яскравий. Він як піон. Мені постійно кажуть: "Це не тюльпани, це піони, що ти плутаєш. Я кажу — це тюльпани, вони зростають просто на балконі у мене"

Джамала зізналася, що з тюльпанами її пов'язують ще й дитячі спогади. Оказлось, що разом з Сетра, свої перші гроші вона заробила саме завдяки цим квітам.

"Мій батько і моя мати, коли мені було 6-7 років, вирощували тюльпани, голландські сорти. Ми їх продавали на 8 Березня і це був наш основний заробіток. І я пам’ятаю, що дуже соромилася продавати ці тюльпани, стояти з банками. У мене виходило це дуже погано, а у сестри дуже добре. Вона казала, що студентам і пенсіонерам без черги, і все виходило дуже круто"