Новини про зірок
Подобається

«В дітей я вчусь цьому…»: MONATIK відверто розповів про своїх синів

29/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«В дітей я вчусь цьому…»: MONATIK відверто розповів про своїх синів

Популярний український виконавець Дмитро Monatik днями присвятив своїм синам вірш, передає Корупція.Стар

У популярній передачі "Світське життя" з Катею Осадчою, співак розповів, що діти для нього стали сенсом життя, і не дивлячись на те, що їм всього рік і три, і вони ще не розуміють сенс його віршів, він давно хотів написати для них послання. За словами Дмитра, він вже мріє про той момент, коли стане щасливим дідусем.

Популярное: "Приписывали романы с Медведчуком, а с будущим мужем познакомил Дональд Трамп": Вся правда об Александре Николаенко

"Я дуже давно хотів щось присвятити їм. Я так рідко буваю вдома. Дуже багато чого не встигаю сказати, всяке буває в житті. І мені просто хотілося вже зараз щось залишити. Вірші та пісні — вони як фотографії. Вони зараз не розуміють, але коли вони підростуть, зрозуміють. я там написав: "Сподіваюся, через 30 років я щасливий дід, разом з нашими сім'ями сядемо за стіл, послухаємо цей текст, наповнений щастям і веселощами". я дійсно мав це на увазі, і мені б дуже хотілося, щоб так було", — зізнався співак.

Дмитро Монатік визнається, що вдома через своїх концертів буває не так часто, і завжди сумує за своїм малюками. Приїжджаючи до них і граючи з хлопчиками, він відчуває себе молодим і навіть замислюється про те, що може бути сенс життя полягає зовсім в інших цінностях.

"У дітей я вчуся цьому. І вони так само надихають і нагадують, що ти був дитиною і ти насолоджувався тим життям. Тому що у нас, дорослих, дуже багато виникає питань, якихось проблем, несподівано вони нас застають, а діти — беруть і надихають, як потрібно ставитися до життя ", — зазначив співак.

Нагадаємо, що співак ретельно приховує своє особисте життя, не показуючи і не називаючи імені своєї коханої, а також синів. Довгий час він не зізнавався навіть в народженні першої дитини.