Новини про зірок
Подобається

«Працювати з Настею Каменських було не просто»: Потап здивував шанувальників своїм зізнанням

29/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Працювати з Настею Каменських було не просто»: Потап здивував шанувальників своїм зізнанням

Популярний український виконавець, а тепер і продюсер розповів всю правду про дует з Настею Каменських, передає Корупція.Стар

Олексій Потапенко зізнався, що не дивлячись на успішність дуету, в ньому існувала величезна купа проблем. Однією з головних став несумісний характер. Потапу часто ставало прикро через те, що свої сили в цей дует вкладає він: пише пісні, записує і стежить за процесом монтажу, а всю славу отримує симпатична дівчина і він натякав Насті з проханням теж докласти зусиль. Але, через вибуховий характер Насті починалися сварки.

Популярне: "Приписували роман з Медведчуком, а з майбутнім чоловіком познайомив Дональд Трамп": Уся правда про Олександру Ніколаєнко

Працювати з Настею Каменських було не просто. У неї досить вибуховий характер. Настя захопила собою весь простір, тому що дуже сподобалася людям. І я не міг зрозуміти, як так? Адже я придумав проект, я все роблю, пишу, записую, а слава дістається Насті? Ми просто ненавиділи один одного. Був період, коли ми дуже сильно сварилися, я був на 100% впевнений, що дует розпадеться. Набридло. Одного разу я вирішив поговорити з Настею про те, як нам жити далі. І обидва прийшли до висновку, що пора розходиться.

За словами Потапа, він до цих пір вважає це рішення правильним, так як зараз Настя успішно зайнялася своїм сольним проектом, сам же виконавець витрачає свій час на продюсування і створення нових зірок українського шоу-бізнесу.

Але при цьому Олексій заявляє, що повернути дует можливо, але тільки якщо артистам буде що запропонувати один одному.