Новини про зірок
Подобається

Куди і навіщо? Ігор Кузьменко розповів про спільну подорож з Могилевською

29/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Куди і навіщо? Ігор Кузьменко розповів про спільну подорож з Могилевською

Український танцівник і партнер по "Танцям з зірками" Наталі Могилевської Ігор Кузьменко розповів про стпільну поїздку зі співачкою,  передає Корупція.Стар

Нагадаємо, що Ігор і Наталя стали переможцями "Танців з зірками", подейкували, що у пари роман. Та нещодавно стало відомо про таємне весілля чоловіка.

Кузьменко розповів, що їздив з Могилевською в Делі до духовного наставника Наталії. Вони виступили у нього в храмі:

"Ми танцювали п'ять танців, дуже різних, і публіка, мені здається, не дуже зрозуміла наші танці, тому що вони були частково з нашого проекту "Танці з зірками", — сказав танцівник.

Популярне: «Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

Також Ігор розповів про свої враження від поїздки і нового знайомства.

"Дуже хороший, позитивний чоловік. Йому, здається, років 80. Але я його дідусем не можу назвати. І він дуже приємний. Насправді, не знаю, чому це сталося, але коли я з ним познайомився, всі місцеві та індуси приходили і цілували йому ногу, коли я до нього підійшов, він підвівся, потиснув мені руку і погладив мене по голові. Не знаю, чи було це благословення, але ось таке щось було", — поділився танцюрист.

Ігор Кузьменко зізнався, що зараз він не так активно спілкується з Наталею, але вони залишаються хорошими приятелями.