Новини про зірок
Подобається

«Гуло у вухах і сильно нудило»: Маша Єфросиніна поділилася зі шанувальниками першим телевізійним досвідом

29/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Гуло у вухах і сильно нудило»: Маша Єфросиніна поділилася зі шанувальниками першим телевізійним досвідом

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала цікаве відео в Інстаграмі, передає Корупція.Стар

 

Під своїм постом Маша розповіла про свій перший досвід на телебаченні і своїх головних страхах.

«Коли в 1998 році я вперше вийшла в телеефір, у мене гуло у вухах, сильно нудило від хвилювання і паморочилося в голові від того, що я боялася забути ті три з половиною слова, що мені призначалося сказати за весь ефір- все здавалося космічним!

А зараз здається позаминулим століттям …. ні тобі зйомок на фотоапарат або мобільний, ні можливості змонтувати все самому двома пальцями на тому ж самому телефоні …. В команді, яка працює сьогодні над моїм ютуб каналом, один хлопець власне в тому тисяча дев'ятсот дев'яносто вісімому тільки народився!

Ось він, і другий хлопець, який в тому ж році пішов в дитсадок, і змусили мене подивитися на сучасних зірок, хто сьогодні не женеться за телеефіром, а має фантазію, енергію, інше відчуття себе і … камеру! І збирає мільйонні перегляди в інтернеті! » — поділилася ведуча.

Популярне: «Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

Нагадаємо, зпраз Маша Єфросиніна одна із самих популярних телеведучих країни. 

 

Когда в 1998 году я впервые вышла в телеэфир, у меня гудело в ушах, сильно тошнило от волнения и кружилась голова от того, что я боялась забыть те три с половиной слова, что мне предназначалось сказать за весь эфир- всё казалось космическим! А сейчас кажется позапрошлым веком…. ни тебе съёмок на фотоаппарат или мобильный, ни возможности смонтировать все самому двумя пальцами на том же телефоне …. В команде, работающей сегодня над моим ютуб каналом, один парень собственно в том 1998 только родился! Вот он, и второй парень, который в том же году пошёл в детсад, и заставили меня посмотреть на современных звёзд , кто сегодня не гонится за телеэфирами, а имеет фантазию, энергию, другое ощущение себя и…камеру! И собирает миллионные просмотры в интернете! Полное видео по ссылке в профиле!

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)