Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 квітня 2018 року

29/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 30 квітня 2018 року

Овен


Спробуйте себе в чомусь новому. Чи не намагайтеся бігти за швидкими грошима. Краще подумайте про те, що могло б збільшити ваш постійний дохід — і зробіть свої ставки саме на це.

Телець


Якщо у вас не виходить з кимось домовитися або налагодити відносини, не треба брати фортецю нахрапом. Почекати трохи і проблема розсмокчеться сама собою.

Близнюки


Не приймайте рішень часу. Не робіть великих покупок на емоціях. Потім можете сильно про це пошкодувати, а буде вже пізно.

Рак


Нові знайомства можуть виявитися цікавими і досить перспективними. Але від людей, які пропонують легку наживку, намагайтеся триматися подалі.

Лев


Більше часу приділяйте тому, що вам дійсно подобається. Якщо ви помітили, що стали дратівливими і образливими, спробуйте взяти тайм-аут і не зриватися на своїх ні в чому не винних близьких.

Діва


Якщо ви попросите кого-то про допомогу — вам обов'язково допоможуть. Переговори будуть складатися дуже вдало. А ось ближче до вечора приділіть більше уваги своєму здоров'ю. Це піде вам на користь як не можна краще. Масаж, пробіжка — саме воно.

Терези


Якщо якесь питання або проблема вас давно мучить — саме час за нього взятися. Зараз дуже висока ймовірність того, що все вирішитися добре. А ось на тих, хто занадто багато обіцяє, не варто так покладатися. Вас можуть серйозно підвести.

Скорпіон


Не переводьте стрілки, і не перекладайте свої прямі обов'язки на когось іншого. Не варто бути надто вимогливим до підлеглих. Краще пообіцяйте їм щось, тоді і ефект буде краще.

Стрілець


Не відмовляйте, якщо хтось попросить вас про допомогу. Цей день проведіть зі своїми близькими і постарайтеся розслабитися по максимуму.

Козеріг


Не відмовляйтеся від змін у вашому житті. А рішення проблем прийде звідти, звідки ви його точно не чекаєте.

Водолій


Уникайте перевтоми і нових знайомств.

Риби


Час для великих покупок. А ось людина, яка тільки з'явився у вашому житті, може зіграти в ній не останню роль.