Новини про зірок
Подобається

«Він був для мене всім»: Вся правда про бурхливий роман Альоші з одруженим чоловіком та їхні стосунки зараз

28/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Він був для мене всім»: Вся правда про бурхливий роман Альоші з одруженим чоловіком та їхні стосунки зараз

Мало хто знає Олену Кучер з мальовничого Запоріжжя, та як тільки ми назвемо її псевдонім, одразу ж згадаємо харизматичну і талановиту співачку, передає Корупція.Стар

Alyosha увірвалась на українську естраду як грім серед ясного неба. Вперше ми почули про неї на конкурсі «Ялта-2006», де молода талановита виконавиця зайняла перше місце що і стало для неї першим серйозним успіхом. Вже пізніше на конкурсі “Пісні моря” вона виступає як доволі відома співачка. Цей конкурс забезпечив їй контракт з музикальною компанією «Catapult music». З цього часу на сцені з’являється вже не Олена Кучер, а Alyosha. 

За словами самої співачки, цей оригінальний псевдонім їй придумали старші брати. В сім’ї міліціонера і звичайнісінької працівниці авіазаводу було троє дітей – два старших хлопчики і красуня-донечка. З малечку дівчину тягнуло до мистецтва, вона не могла уявити свого життя без музики. Спершу вона займалась в музичній студії у відомого педагога, а вже після закінчення школи вирушила на зустріч з мрією. 

В 2009 році вона випускає свій перший сингл і відеокліп на нього, який довгий час був у ротації музикальних телеканалів країни. 

Alyosha виступала не лише в ролі виконавиці а й авторки текстів. Писала пісні не лише для себе, але й для таких відомих виконавців як Наталя Могилевська, Потап і Настя Каменських. 

Переломним моментом і неабияким поштовхом в кар’єрі Олени став нацвідбір на “Євробачення-2010”. Артистка представила власну композицію "To be free", яка принесла їй перемогу. Щоправда, не все пройшло так гладко. В Україні ще жоден відбір не проходив без галасу і цей рік теж не став винятком.

На конкурсі розгорівся скандал зв’язаний з перемогою Alyoshі. Її суперницею була Маша Собко, яка в результаті набрала таку ж кількість балів у фіналі конкурсу. Але рішенням суддів на Євробачення відправляють таки Альошу. Але й тут не обійшлося без скандалів, відразу після оголошення рішення артистку звинувачують у плагіаті. Тому в Осло представляти Україну вона вирушає вже з іншою композицією. 

Все робилося дуже швидко, пісню записали всього лиш за декілька тижнів і на підготовку виступу залишалось зовсім мало часу. Та все ж таки їй вдалося виступити у фіналі і достойно представити Україну. 

Коментатори конкурсу називали Альошу і ще двох учасниць конкурсу «довговолосими богинями з великими легенями». Голос співачки нікого не залишив байдужим, адже вона володіє унікальним діапазоном в 4 октави.  Вона отримувала багато дуже схвальних відгуків як до та і після виступу. Але не всі відгуки були одностайними. Багато хто не вірив у перемогу Альоші.

Та співачка не падала духом і в Осло почала створювати собі новий імідж пов’язаний з темою пісні, яка за словами критиків за своїм духом була європейською. Альоша намагалася зіграти на “соціальному навантаженні” пісні. 

"Не перетворюйте всю землю на прах, бо це ваш дім", "що буде з нашими дітьми?" – цими рядками вона намагалась привернути увагу до проблем зміни клімату і до себе. 

Та всі її зусилля були марними, привезти конкурс в Україну співачці таки не вдалося, вона зайняла всього лиш десяте місце. 

Та ця невдача не спинила її. Відразу по приїзду в Україну активно працює над сольним альбомом, якого шанувальникам не довелось довго чекати. Вже у другій половині 2010 року він був представлений публіці й отримав чималу популярність. 

Та Альоша як справжня жінка досягла успіху не лише в кар’єрі, але й у справах сердечних. Зараз вона щаслива дружина і любляча мати чудових малюків. 

Особитсте життя жінки завжди було дещо скрите від зайвих очей. Довгий час їй вдавалось приховувати свій роман з відомим виконавцем, лідером гурту “Антитіла” та теперішнім чоловіком Тарасем Тополею. 

Та це не перший шлюб зірки, хоч і перший офіційний. Перед Тарасом довгих вісім років в неї був роман з одруженим продюсером Вадимом Лисицею. Він був набагато старшим Альоші, різниця в 11 років, за словами зірки, була непомітною. 

Співачка розповідала, що про їхні стосунки скоріше за все і знала офіційна дружина Вадима. 

Більше того, Альоша підтримувала стосунки і з його дітьми.

“Ми навіть спілкувались з його дітьми і досить добре. Но я не задавала їм запитань…”, — згадує Олена.

Вони було досить гармонійною парою. Їхні стосунки були дуже тісними, в них все переплилося і любов, і музика. Вона була щасливою поряд з ним і разом з коханою людиною втілювала в життя свою мрію.

“Вадік дуже турботливий чоловік, поряд з яким я завжди відчувала себе, як за кам’яною стіною. Він був для мене всім”.

Популярне: "Кажуть, що вона має нетрадиційну орієнтацію і спить з…": Те, чого ви не знали про красуню-телеведучу, Кароліну Ашіон

Здавалось, що потрібно ще для щастя? Але 8 років стосунків нікуди не вели. Кожна жінка хоче сім’ю, дім в якому бігають діти. Альоша не була винятком. Коли вони познайомились їй було всього лиш 16 років, трохи пізніше їхні стосунки стали ближчими. В такому віці її все влаштовувало, але стаючи старшою вона захотіла прогресу, до якого він не був готовий. 

Після Євробачення вони розірвали свій тандем, але лише любовний. За стільки років вони досягли дуже багато, їхній творчий союз був дуже плідним, щоб все так просто зруйнувати. 

Вони змогли зберегти дружні стосунки і залишились колегами.  

Сумувати довго Олені не довелось. В цьому ж 2010 році доля зводить її з Тарасом Тополею на концерті до дня міста Славське. Провівши три дні в мальовничих Карпатах, вони подружились. Тарас підкорив її своїм почуттям гумору, ерудицією і ставленням до України і вона зрозуміла, що не може без нього ні дня. На щастя, це було взаємним. Їм дуже довго вдавалось приховувати стосунки, Альоша навіть чекаючи дитину не називала імені батька. Вже з народженням первістка вони відкрили всі карти і зіграли весілля. Але, за словами Олени і Тараса, вони взяли шлюб виключно заради свого сина.

"Ми вже давно сказали одне одному "так". Невеличке шоу розіграли для гостей. Наше весілля – подія почасти умовна, для себе ми вже давно поєднали серця. Офіційний шлюб ми взяли, щоб дитині в житті було легше, щоб у майбутньому з паспортами не було проблем, щоб держава сприймала нас як чоловіка та дружину", — розповів Тарас.

Зараз пара виховує вже двох синочків і радує шанувальників своєю творчістю.