Новини про зірок
Подобається

Романтичні поцілунки і непрості випробування: Як завершився восьмий епізод «Холостяка»

28/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Романтичні поцілунки і непрості випробування: Як завершився восьмий епізод «Холостяка»

Романтичне шоу "Холостяк" знову в ефірі. Вчора вечері глядачі мали змогу насолодитися восьмим епізодом, передає Корупція.Стар

Черговий випуск "Холостяка" завершився вельми несподівано для всіх. У цьому епізоді дівчатам довелося освоїти нові знання — навчитися манерам 19 століття, адже вони справжні леді.

На індивідуальне побачення з Рожденом пощастило сходити Наташі. З нею Холостяк на божевільній швидкості поганяв на гоночному боліді. Після такої екстиримальної поїздки закохані розслаблялися за келихом смачного шампанського. Інтимна атмосіера і щирі розмови зблизили учасників й нарешті відбувся перший поцілунок Наташі і Рождена. 

Популярне: «Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

Та не лише Наташі пощастило провести час з холостяком. На побаченні на березі океану між Анусі і Іванною також промайнула іскра. Їхній романтичний поцілунок можна назвати найяскравішим на проекті.

Закінчилось все не так, як завжди, замість традиційної церемонії троянд Холостяк організував для дівчат шикарний королівський бал. Учасниці вбралися в пишні сукні до підлоги, перетворившись в куртуазних дам.

На події, Холостяк повинен був визначитися хто йде з проекту, проте в цей раз з шоу не пішов ніхто. Також, Рожден запросив на побачення Олю і Яну, оскільки не впевнений, з ким із них готовий далі будувати відносини.